The foreign language thread

Light-hearted discussions, forum games and anything that doesn't fit into the other forums.
Tech Corner - Firewalls, AV etc. - Report Bugs - Board Rules
okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 23 Sep 2007, 18:14

dupa cum ziceam... encore un weekend de merde...
Nu te pune nimeni să te uiţi
am vazut din greseala... si o sa am cosmaruri la noapte... si repet, problema mea nu e ca e umflata ca un balon (ca sa nu amintesc de elemente de fauna de curte) ci ca se crede buna. Nu pricep care e faza si de ce cineva ar adopta o pozitie ca asta... ia-o mai mult ca pe o tema de gandire...
mare înţelepciune ai grăit cu "prostul care se crede deştept".
cam paradoxal ce incerci sa transmiti...

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 23 Sep 2007, 18:20

Să creadă ce-o vrea, nu mă afectează cu nimic şi nu e treaba mea s-o judec. Whatever. Weekend plăcut.
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 23 Sep 2007, 18:56

Măi, 'fata' n-a zis nicaieri ca "bă, uitati-va ce Scarlett Johansson sunt". E-adevarat ca la cat sunt de obsedati usanii de sx, cu barbasu' toata ziua pe net on p0rn, ce te mai mira ca si-a pus cine stie ce papuci la petrecere. De la o anumita varsta, daca nu-i mai poti oferii barbatului ce-si doreste, macar sa pastrezi o minte deschisa si sa faci misto.

Din pdv-ul meu arata bine pt varsta ai. Asta pt ca nu-s genul care sa se uite dupa fundurile femeilor peste o anumita varsta, asa nu prea ma intereseaza cat de 'plina' e cand e sa ma gandesc daca e frumoasa sau nu. Astea care incearca sa arate ca Jessica Alba si la 50 de ani, putine sanse sa fie mame bune si in stare sa tina o casa cum trebuie.
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 23 Sep 2007, 19:11

bine ai venit inapoi... ma gandeam eu cand o sa primesc o reactie si de la tine. Se pare ca trebuie sa starnesc chestii polemice pe aici ca sa obtin niste posturi interesante de la lume.

Adevarul este ca de la o varsta o femeie din punct de vedere fizic nu prea mai are ce oferi si trebuie sa gaseasca modalitati sa isi tina barbatul langa ea, care poate gasi foarte usor de lucru in alte parti, mai ales cu pustoaicele noastre care sunt mereu dornice de barbati mai in varsta. Nu zic ca o amica de a mea de 25 de anu e cu unu de 40. Nu prea inteleg care e faza... Dar tocmai, trebuie judecat dupa parerea mea: adica inteles... stii cum se zice: cunoaste-te pe tine insuti si pe aproapele tau.

Cu toate acestea, chiar daca nu a zis nimic, atitudinea ei o cam sugera pana la punctul in care mi s-a parut aroganta.

Referitor la a fi o buna mama, sincer eu nu am vazut nici o femeie grasa in Franta, fie ea si peste 40 de ani.
Iar cu atitudinea asta paralela cu p0rnul pe care multi o instiga e o trasatura a lumii vestice care mi se pare extrem de daunatoare. Ce s-a intamplat cu trecutul in care pudismul si intelepciunea veneau de la o anumita varsta pentru a pastra si trasmite generatiei mai tinere niste valori morale.

Adica... daca o femeie, neatragatoare dpdv fizic, si trecuta de o anumita varsta se imbraca de o asemenea maniera, si probabil are si o atitudine asemanatoare, cum crezi ca se poarta pustoaicele de acu? O astfel de atitudine nu este decat nociva.

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 23 Sep 2007, 21:39

Ce s-a intamplat cu trecutul in care pudismul si intelepciunea veneau de la o anumita varsta pentru a pastra si trasmite generatiei mai tinere niste valori morale.
Avand in vedere ca nu te-a invatat nimeni ca nu e frumos sa te iei de batrani io zic ca a trecut de mult timpu ala. :tongue:

Da pantofi?! Ai vreun fetis pt picioare sau ceva?! Ca altfel nu prea vad ce e atat de indecent despre niste pantofi...
Referitor la a fi o buna mama, sincer eu nu am vazut nici o femeie grasa in Franta, fie ea si peste 40 de ani.
E de la branza putrezita, sigur...
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 23 Sep 2007, 23:12

Avand in vedere ca nu te-a invatat nimeni ca nu e frumos sa te iei de batrani io zic ca a trecut de mult timpu ala.
Batrani? Ce batrani? Tot ce am vazut este un balon in floarea varstei care joaca heroes si se imbraca ca o liceeanca... deci intelectual cam de 16 ani...
Pai cu siguranta nu e de la privitul telenovelelor sau de la mancatul de fast food... anything will do the trick is fine by me...
Da pantofi?! Ai vreun fetis pt picioare sau ceva?! Ca altfel nu prea vad ce e atat de indecent despre niste pantofi...
Nu potcoavele ma deranjeaza... ci copitele atasate de ele...

Infiltrator
CH Staff
CH Staff

Unread postby Infiltrator » 24 Sep 2007, 00:49

Smarate ljudi.

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 24 Sep 2007, 12:54

okrane wrote: Batrani? Ce batrani? Tot ce am vazut este un balon in floarea varstei care joaca heroes si se imbraca ca o liceeanca... deci intelectual cam de 16 ani...
Sigur stii care era ea in poza aia?
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 24 Sep 2007, 14:36

who cares...

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 24 Sep 2007, 17:48

:lolu:

Image

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 25 Sep 2007, 10:23

ThunderTitan wrote:
Mai, nu stiu daca e de la branza sau nu in Franta, dar cel putin in nordul Belgiei unde sunt eu, nu am vazut nici o femeie SLABA sub 30 de ani. Astea isi aduc aminte sa slabeasca doar dupa 35-40 de ani, dupa ce sunt parasite de barbat (care barbat le lasa asa tarziu, pt ca flamanzii asa sunt ei legume, din cauza feminismului care le-a indus un sentiment puternic de vinovatie din cauza celor 2000+ de ani de patriarhat).

Ma uit la familia lui nevasta-mea si la familiile prietenilor ei. Parte din copii au diferite sechele (fie beau, fie se inscriu pe la facultati de psihologii alternative, o sora vitrega a neveste-mi se taie cu lama pe brate si tot asa). De ce? Pt ca aici barbatii (tatii) sunt ingrijiti, au grija de copii si aduc bani in casa cum n-o sa vezi niciodata la badaranii mioritici, in timp ce femeile (mamele) baga copilul la cresa la o luna dupa nastere, nu isi bat mult capul cu slabitul sau cosmetica, pt ca astea reprezinta "simboluri ale dominarii masculine", si nu prea se ocupa de barbat pt ca "le distrage atentia de la cariera". Si uite-asa pe la 40 de ani peste jumate din populatie are cel putin 1 divort la activ.

Eu cand am venit in Belgia, se poate spune ca eram feminist convins. De ce? Prin imaginea despre femeie pe care o aveam de la mama mea, dar si de la alte mame sau colege pe care le-am avut in scoala. Asta in contrast cu imaginea pe care o aveam despre barbati - cel putin la mine in famile, destul de multi mitocani, bautori, afemeiati etc. Dupa 2 ani de la venirea in Belgia mi-am schimbat radical parerea.
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 25 Sep 2007, 12:33

Zamolxis wrote: o sora vitrega a neveste-mi se taie cu lama pe brate si tot asa
Nu te ingrijora, sunt dastia si pe la noi... imi zicea fra de una care dabea intrase in clasa a 9-a o venit la astia de a 12-a sa le zica ca se taie, si le-a si aratat si bratele, sa fie siguri... probabil o face interesanta sau ceva.

Image

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 25 Sep 2007, 13:42

@Zam
Wow :| Ce-i prea mult strică...

@TT
Aia nu se cheamă emo?...

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 25 Sep 2007, 14:07

Adevarul este ca tendinta asta am observat-o si eu pe aici in tarile astea vest europeene in care am fost si mi se pare de-a dreptul alarmant faptul ca rolurile celor doua sexe in societate au intrat intr-o zona care risca sa faca rau tuturor.

Problema este exact acolo unde spui: femeile habar nu au ce inseamna aceasta emancipare de care se bucura in vremurile contemporane si folosesc asta pentru a transforma barbatul intr-un fel de menajera care trebuie sa le indeplineasca orice moft.

Si problemele care decurg din aceasta sunt multiple. As mentiona aici necazuri pe plan psihologic ale copiilor care se nasc din astfel de familii in care in loc sa aiba o figura paterna puternica, ei se trezesc cu doua mame. Un tata slab, care suplineste doar rolul unei mame poate crea probleme de tot felul pentru un copil si un tanar in dezvoltare intr-o societate in care si asa tinerii sunt expusi la foarte multe tipuri de influiente.

Mai departe si din punct de vedere sexual, parerea mea e ca lucrurile tind din ce in ce mai rau. Barbatii sunt demasculinizati si nu mai pot sa isi indeplineasca rolul dominant care sa ii faca atragatori si capabili de a-si indeplini indatoririle sexuale. Ca sa il citez pe unchiul meu german: cum naiba sa mai fii vanatorul feroce in pat cand restul de 23 de ore esti un sac de cartofi?...

Iar problema este ca intotdeauna femeile nu au stiut ce isi doresc. Iar paradoxurile nu inceteaza sa se arate. Pe de o parte ele doresc un barbat dominant puternic care sa stie ce vrea, iar pe de alta parte acesta trebuie sa le indeplineasca toate dorintele si sa le suplineasca functiile. Asta e marea himera a societatii de azi. Si exact cum ai spus si tu, dupa ce am vazut toate astea am ajuns la concluzia ca genul de barbat de care o femeie trebuie sa aiba este tocmai acela din Romania: un badaran. Sincer, este extrem de ciudat sa imi dau seama ca la noi lucrurile inca sunt pe calea normala si naturala iar aici toate au luat-o razna.

Si in societatea asta vestica chiar si relatiile sunt deja sub acest semn. Pentru a obtine o femeie trebuie sa te comporti submisiv, ceea ce este exact lucrul care nu le atrage. De unde cantitatea de probleme de zi cu zi.
Ce ma mira cel mai tare e ca si aici fetele au incetat sa se mai machieze, sa se mai imbrace atragator, si in general sa se preocupe de aspectul lor, si cu toate acestea, in mod paradoxal barbatii roiesc in jurul lor pupandu-le in posterior de parca ar fii cine stie ce. Pentru mine a fost un mic soc, stiind situatia de la noi unde o fata draguta nu era asa un mare eveniment.

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 25 Sep 2007, 15:47

Bah, toata lumea vb de egalitate da vrea putere... asa e de cand lumea.
Iar despre restu, voi ati fost plecati din tara cam de mult... :devious:
isi indeplineasca rolul dominant care sa ii faca atragatori si capabili de a-si indeplini indatoririle sexuale.
:lolu: da, stiu multa lume la care nu i se scoala daca femeia nu face ce zic ei cand zic ei :rolleyes:

Image

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 26 Sep 2007, 10:35

Today is the European Day of Languages. Everybody talk! :)
Azi e Ziua Europeană a Limbilor Străine. Toată lumea să vorbească! :)

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 26 Sep 2007, 11:18

pai am vb, da se uita lumea cam ciudat la mine ca vb cu monitorul.... asa ca m-am decis ca ar fi mai bine doar sa scriu ceva in tacere.

Image

Kalah
Retired Admin
Retired Admin

Unread postby Kalah » 26 Sep 2007, 12:33

Ja vi får vel preike litt da. Ikke at det er så mange norskspråklige her for øyeblikket :(
In War: Resolution, In Defeat: Defiance, In Victory: Magnanimity, In Peace: Goodwill.

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 26 Sep 2007, 14:31

En denkt ge dat er meer nederlandstaligers hier zijn?

Trouwens neem me niet kwalijk, maar noors zit er een beetje gek uit, me' al die tekentjes en zo... :p

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 28 Sep 2007, 06:40

Gee... de cand l-am provocat pe asta cu nume de ultima suflare facand misto de limba lui acu' 2 zile, nu numai ca nu indrazneste sa raspunda, dar vad ca mai toti au amutit in threadul asta.

Return to “Campfire”