ThunderTitan wrote:Referitor la a fi o buna mama, sincer eu nu am vazut nici o femeie grasa in Franta, fie ea si peste 40 de ani.
E de la branza putrezita, sigur...
Mai, nu stiu daca e de la branza sau nu in Franta, dar cel putin in nordul Belgiei unde sunt eu, nu am vazut nici o femeie SLABA sub 30 de ani. Astea isi aduc aminte sa slabeasca doar dupa 35-40 de ani, dupa ce sunt parasite de barbat (care barbat le lasa asa tarziu, pt ca flamanzii asa sunt ei legume, din cauza feminismului care le-a indus un sentiment puternic de vinovatie din cauza celor 2000+ de ani de patriarhat).
Ma uit la familia lui nevasta-mea si la familiile prietenilor ei. Parte din copii au diferite sechele (fie beau, fie se inscriu pe la facultati de psihologii alternative, o sora vitrega a neveste-mi se taie cu lama pe brate si tot asa). De ce? Pt ca aici barbatii (tatii) sunt ingrijiti, au grija de copii si aduc bani in casa cum n-o sa vezi niciodata la badaranii mioritici, in timp ce femeile (mamele) baga copilul la cresa la o luna dupa nastere, nu isi bat mult capul cu slabitul sau cosmetica, pt ca astea reprezinta "simboluri ale dominarii masculine", si nu prea se ocupa de barbat pt ca "le distrage atentia de la cariera". Si uite-asa pe la 40 de ani peste jumate din populatie are cel putin 1 divort la activ.
Eu cand am venit in Belgia, se poate spune ca eram feminist convins. De ce? Prin imaginea despre femeie pe care o aveam de la mama mea, dar si de la alte mame sau colege pe care le-am avut in scoala. Asta in contrast cu imaginea pe care o aveam despre barbati - cel putin la mine in famile, destul de multi mitocani, bautori, afemeiati etc. Dupa 2 ani de la venirea in Belgia mi-am schimbat radical parerea.