The foreign language thread
Ma svi sa balkana su seljaci i prostačine.
Ako je albanija necromancerska zemlja onda po onoj karti i nema Srbije. Pregovori da i nas stave na Heroes kartu su propali kada nismo izručili generale...
Ako je albanija necromancerska zemlja onda po onoj karti i nema Srbije. Pregovori da i nas stave na Heroes kartu su propali kada nismo izručili generale...
The prayers of the soul tend towards the helping angels discovering the griefs of the heart when pains are consuming it burning.
- Gaidal Cain
- Round Table Hero
Metathron wrote:Au, al smo vulgarni, sram nas bilo, ovi skandinavci verovatno svi neki pristojni a mi balkanjerosi nikako da prestanemo da psujemo.
Paulus1 wrote:Det ser ud til, at de serbiske spammere er svære at følge med.
Og det er ret irriterende, at jeg ikke kan forstå hvad de siger
Vet du, jag tror de är av ungefär samma mening...
You don't want to make enemies in Nuclear Engineering. -- T. Pratchett
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
Hmm, tjah...jeg gider ikke spamme...Paulus1 wrote:Jeg troede, at du havde for travlt med arbejdet til at kunne spamme ordentligt igennem?Milla aka. the Slayer wrote:Ja, de er stjerne psykopater til det spamming der..
Altså 3000+ posts siden januar?! Det er for sindssygt..
Måske skal vi bare gøre et helhjertet forsøg
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins
- Dragon Age Origins
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- DaemianLucifer
- Round Table Hero
Pa dobro, mi jesmo vulgarni, ali barem ne ogovaramo druge kao ovaj... Hej DL, mislim da si ti irriterende, ili smo mozda svi zajedno...? Lose mi ide svedska mnozina...Paulus1 wrote:Det ser ud til, at de serbiske spammere er svære at følge med.
Og det er ret irriterende, at jeg ikke kan forstå hvad de siger
Pa pusti bre, budala vređa velike Srbe. Kaže da si smor ukratko, i da ne razume šta pričaš. Ako se ja ne varam. Mada... Svuda ima množina tako da je sasvim moguće da se odnosi na sve nas koji govorimo i pišemo na ovom časnom jeziku.
A pročitaj onog što kaže da smo napravili vojsku na forumu. Pa ko dugi ako ne Srbi. A mislim da komentarišu najviše njegovih 3000+ postova od januara. Slušaj, a jesi postovao mnogo nema šta. Ovi nas ovde ogovaraju, čekaj da ja sve to pročešljam.
A pročitaj onog što kaže da smo napravili vojsku na forumu. Pa ko dugi ako ne Srbi. A mislim da komentarišu najviše njegovih 3000+ postova od januara. Slušaj, a jesi postovao mnogo nema šta. Ovi nas ovde ogovaraju, čekaj da ja sve to pročešljam.
The prayers of the soul tend towards the helping angels discovering the griefs of the heart when pains are consuming it burning.
- DaemianLucifer
- Round Table Hero
Govori srpski da te ceo svet prozivaMalicen wrote:Pa pusti bre, budala vređa velike Srbe. Kaže da si smor ukratko, i da ne razume šta pričaš. Ako se ja ne varam. Mada... Svuda ima množina tako da je sasvim moguće da se odnosi na sve nas koji govorimo i pišemo na ovom časnom jeziku.
A norvesku vojsku niko ne pominje?Malicen wrote: A pročitaj onog što kaže da smo napravili vojsku na forumu. Pa ko dugi ako ne Srbi. A mislim da komentarišu najviše njegovih 3000+ postova od januara. Slušaj, a jesi postovao mnogo nema šta. Ovi nas ovde ogovaraju, čekaj da ja sve to pročešljam.
Imao bih ja i vise da nisam proveo skoro mesec ipo dana bez interneta i da me ne brisu ovoliko
- Metathron
- Round Table Hero
Evo, krenuo sam na treću mapu prve kampanje, i već mi se malo više sviđa (odnosno - već mi se malo manje ne sviđa ), kad ti vojska nije ograničena samo na seljake i šta ti ja znam. Ovde igra izlazi u ponedeljak, vrlo moguće da je i kupim.
Jesus saves, Allah forgives, Cthulhu thinks you'd make a nice sandwich.
Ne znam, meni je igra posle ovoliko igranja skroz OK. Znači kupio bih je 100% sada da imam kintu pri sebi. Ali na žalost budžet mi je jako sjeban trenutno pa možda nekada u bližoj budućnosti. Ali igra je OK.
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- DaemianLucifer
- Round Table Hero
Teoretski mogao bih da je kupim kada bih hteo.Mada cak i da mi se dopada,pre bih iznajmio(mada ce to biti tek za koji mesec)nego kupio igru.Vlaad II wrote:DL se zezao pre neki dan - kao, da li bi ipak kupili original itd. U stvari, to je mnogo zajebanije pitanje nego sto izgleda. S jedne strane, podrzavam celu tu pricu, a sa druge nemam para ni neke osnovne stvari...Metathron wrote:Ovde igra izlazi u ponedeljak, vrlo moguće da je i kupim.
- Robenhagen
- Admin
- Gaidal Cain
- Round Table Hero
- Robenhagen
- Admin
- Campaigner
- Vampire