The foreign language thread
Nu ai inteles subtilitatea ideii: romanii nostrii e tigani din nastere si evident ca toarna copii ca prostii, ca doar nici macar n-a auzit ei de prezervative si si asa o fac ca in codru...
Ma asteptam ca lumea civilizata sa fie mai rafinata in ceea ce priveste alegerile in viata...
iar daca vrei: straini = voi ceilalti :p
In orice caz, decat o critica stupida in forma unui raspuns care nu are nici un scop in prealabil si nu adauga nimic la discutie, si presupune faptul ca eu comparam cu ce e la noi in tara (ceea ce prea multi romani o fac fara vreun sens), as fi preferat ceva constructiv la aceasta idee pe care am ridicat-o.
Nimic nu omoara conversatiile mai bine decat remarci nesarate de genul asta la care efectiv nici cel mai bun orator nu are ce adauga...
Ma asteptam ca lumea civilizata sa fie mai rafinata in ceea ce priveste alegerile in viata...
iar daca vrei: straini = voi ceilalti :p
In orice caz, decat o critica stupida in forma unui raspuns care nu are nici un scop in prealabil si nu adauga nimic la discutie, si presupune faptul ca eu comparam cu ce e la noi in tara (ceea ce prea multi romani o fac fara vreun sens), as fi preferat ceva constructiv la aceasta idee pe care am ridicat-o.
Nimic nu omoara conversatiile mai bine decat remarci nesarate de genul asta la care efectiv nici cel mai bun orator nu are ce adauga...
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
stii ca chiar e o problema pe ici ca nu se nasc deajunsi copii, nu?
da, multi au ideii dastea gresite... auzi, mai rafinati...Ma asteptam ca lumea civilizata sa fie mai rafinata in ceea ce priveste alegerile in viata...
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Ce ma surprinde pe mine in toate astea este faptul ca oamenii nu planuiesc deloc cand si cati copii sa faca. Adica asta e ce reiese din ce spun ei...
Si cum sa zic, sa aduci pe lume o viata noua este probabil cel mai important si grav lucru din viata fiecaruia. Nu prea pot sa accept ideea ca unii sunt asa de inconstienti cand e vorba de asta.
Bine... nici sa cazi in extrema cealalta nu e bine, dar totusi m-as astepta de la cineva cu capul pe umeri sa stie cam ce fel de familie vrea in viata asta si cam pe la ce varsta ar trebui sa inceapa sa si-o formeze.
Voi cati copii vreti sa aveti?
Si cum sa zic, sa aduci pe lume o viata noua este probabil cel mai important si grav lucru din viata fiecaruia. Nu prea pot sa accept ideea ca unii sunt asa de inconstienti cand e vorba de asta.
Bine... nici sa cazi in extrema cealalta nu e bine, dar totusi m-as astepta de la cineva cu capul pe umeri sa stie cam ce fel de familie vrea in viata asta si cam pe la ce varsta ar trebui sa inceapa sa si-o formeze.
Voi cati copii vreti sa aveti?
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
scared much?!okrane wrote: Si cum sa zic, sa aduci pe lume o viata noua este probabil cel mai important si grav lucru din viata fiecaruia.
si oamenii care "stiu" dinainte ce o sa faca se insala singuri... n-ai de unde sti ce o sa se intample sau ce opinie o sa ai despre ceva in viitor... si e o mare diferenta intre "vroiam doar 1 copil cand m-am casatorit" si sa-i faci din greseala.
hai mah ma lasi... eu cred ca asa te inseli tu singur la a nu te gandi la viitor... pentru ca nu prea esti in stare sa ii faci fata...
pana mea... tre sa ai o idee. daca vrei sau daca nu vrei. daca vrei 1, 2 sau mai multi etc. si iara sa stii cam cand sa te apuci sa ii faci (la 20 la 25 la 30 sau la 35 de ani... etc)
Nu-mi zici ca in casatoria ta o sa te apuci sa bagi mare la sex si cand se rupe prezervativu', gata pac si copilu... (sau cand uita nevasta-ta/prietena sa isi ia anticonceptionalele)
pana mea... tre sa ai o idee. daca vrei sau daca nu vrei. daca vrei 1, 2 sau mai multi etc. si iara sa stii cam cand sa te apuci sa ii faci (la 20 la 25 la 30 sau la 35 de ani... etc)
Nu-mi zici ca in casatoria ta o sa te apuci sa bagi mare la sex si cand se rupe prezervativu', gata pac si copilu... (sau cand uita nevasta-ta/prietena sa isi ia anticonceptionalele)
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
vezi, aia-i problema ta, crezi ca dc nu planuiesti cu ani inainte nu o sa-o faci deloc... imo pana nu ma casatoresc n-are rost sa ma gandesc prea mult la copii.
Cum zicea MacGyver in SG-1: We'll cross that bridge when we get to it...
Cum zicea MacGyver in SG-1: We'll cross that bridge when we get to it...
ba nu... sunt sigur ca o sa ii faci. Doar ca ii faci prost. Ori prea putini, ori prea multi, ori prea devreme ori prea tarziu. Ori accidental cu vreo fufa de trebuie apoi s-o iei de nevasta si sa o intretii pentru restul vietii... sau in orice caz... ca orice lucru nesabuit in care te arunci capul inainte, si care de obicei iese prost.
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
I'm relatively good.
I was promoted a month ago and I spend a lot of time in the store. Big changes demand many hours on my part. But it's fun
How's everything been around here? I can hardly keep up
I was promoted a month ago and I spend a lot of time in the store. Big changes demand many hours on my part. But it's fun
How's everything been around here? I can hardly keep up
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins
- Dragon Age Origins
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
Wow, wildokrane wrote:it's pretty good. people are more excited about the TOE so people are more active around here.
Corribus has a baby.
I'm going to be an aunt. My sister's pregnant. It's a really strange feeling.
But congrats to C
I kinda forgot what the TOE is?
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins
- Dragon Age Origins
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
ia auzi, ce mentalitate invechita... mai mult de pensie alimantara pt copil sau niste bani pt doctor e deja prea mult dc e doar o fufa.okrane wrote:Ori accidental cu vreo fufa de trebuie apoi s-o iei de nevasta si sa o intretii pentru restul vietii... sau in orice caz... ca orice lucru nesabuit in care te arunci capul inainte, si care de obicei iese prost.
so... tu ce planuri ai, si pe ce criterii le-ai alcatuit de stii exact ca nu e prea devreme, prea tarziu sau ist prea multi?