The foreign language thread
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
excelent... inveti repede, imi place...
O singura problema cu creatul unei noi limbi. Tolkien atunci cand a creat LotR si cele aditionale, si-a dat seama ca pentru a crea o limba noua, trebuie sa creeze si o cultura si un trecut al natiei respective. Si problema este noi ce avem?... putem oare sa inventam o cultura a spamului?
oh well, sau putem sa ne multumim cu blablalblablblablablabllablbalabl....
this is just me after having too much to drink...
i still can type corectly though... does that mean I had not enough?
O singura problema cu creatul unei noi limbi. Tolkien atunci cand a creat LotR si cele aditionale, si-a dat seama ca pentru a crea o limba noua, trebuie sa creeze si o cultura si un trecut al natiei respective. Si problema este noi ce avem?... putem oare sa inventam o cultura a spamului?
oh well, sau putem sa ne multumim cu blablalblablblablablabllablbalabl....
this is just me after having too much to drink...
i still can type corectly though... does that mean I had not enough?
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
am incercat.... da balauru nu a cooperat.okrane wrote: pai putem sa punem la cale un spam calificat aici... si sa scriem doar ce aberatii ne trec prin minte...
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
eeeeeee... pai balauru nu e asa plictisit ca mine... stai sa vezi acu ce urmeaza... tu doar posteaza aici, sa para ca avem o conversatie
niciodata nu m-am gandit ca o sa astept cu nerabdare sa inceapa scoala... lol
niciodata nu m-am gandit ca o sa astept cu nerabdare sa inceapa scoala... lol
Last edited by okrane on 03 Sep 2007, 19:13, edited 1 time in total.
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Further proof that rubber is evil...
Da, din pacate io am o traducere de terminat.... sau macar de facut deajuns incat sa para terminata...
si faza e ca pan la urma nevoie de bani nu prea am, asa ca puteam sa nu ma bag la nici o traducere. Da cum nu aveam ce sa fac... si desigur ca odata ce m-am apucat de traducere am gasit ceva de facut. kkt cu mac (ma intreb dc e halucinogen)
Da, din pacate io am o traducere de terminat.... sau macar de facut deajuns incat sa para terminata...
si faza e ca pan la urma nevoie de bani nu prea am, asa ca puteam sa nu ma bag la nici o traducere. Da cum nu aveam ce sa fac... si desigur ca odata ce m-am apucat de traducere am gasit ceva de facut. kkt cu mac (ma intreb dc e halucinogen)
Disclaimer: May contain sarcasm!