The foreign language thread

Light-hearted discussions, forum games and anything that doesn't fit into the other forums.
Tech Corner - Firewalls, AV etc. - Report Bugs - Board Rules
ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 28 Feb 2007, 18:47

okrane wrote: Ich lerne gerade Deutch, so Ich kann nicht sprechen... aber ich ansetze.
In Sommer gehe ich in Deutchland fur ein Praktikum. :)
I hope I can improve my german, because this is pretty much all I can say right now :D
Wow, chiar am inteles maj nemteniei aia.

NepotulCocor wrote: mda... sa zicem ca e bine sa nu reprimi anumite chestii... dar totusi, cand vaietarea devine mai mult decat ceva de scurta durata, e mai sanatos sa vb cu un psiholog, sau sa vb in particular cu un prieten bun... nu sa te lamentezi ca sa vada tot mapamondul... Cum ziceam si in firul cu pricina... fiti bai barbati... si asa faptul ca suntem gameri impune un minus asupra acestui aspect...
psihologu te baga la mititica dc esti ca aia...

si dc nu s-ar plange astia noi d c am mai rade? :devil:

iar faza cu astia care "sunt barbati" e ca marea maj a tp mai mult sunt ridicol de obvious (grave prob am cu limba asta materna) ca e vrajeala, si nu zice nimeni nimik ca si ei sunt in aceasi situatie... bine, nici sa te plangi toata ziua nu e ne-ridicol..
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 19:19

Titanu'_Tunator wrote:
okrane wrote: Ich lerne gerade Deutch, so Ich kann nicht sprechen... aber ich ansetze.
In Sommer gehe ich in Deutchland fur ein Praktikum. :)
I hope I can improve my german, because this is pretty much all I can say right now :D
Wow, chiar am inteles maj nemteniei aia.

NepotulCocor wrote: mda... sa zicem ca e bine sa nu reprimi anumite chestii... dar totusi, cand vaietarea devine mai mult decat ceva de scurta durata, e mai sanatos sa vb cu un psiholog, sau sa vb in particular cu un prieten bun... nu sa te lamentezi ca sa vada tot mapamondul... Cum ziceam si in firul cu pricina... fiti bai barbati... si asa faptul ca suntem gameri impune un minus asupra acestui aspect...
psihologu te baga la mititica dc esti ca aia...

si dc nu s-ar plange astia noi d c am mai rade? :devil:

iar faza cu astia care "sunt barbati" e ca marea maj a tp mai mult sunt ridicol de obvious (grave prob am cu limba asta materna) ca e vrajeala, si nu zice nimeni nimik ca si ei sunt in aceasi situatie... bine, nici sa te plangi toata ziua nu e ne-ridicol..
Pai ai inteles germana ca nici eu nu stiu prea multe :p

Chiar crezi ca sunt asa de plecati cu pluta astia ca ar intra la mititica? Uite, eu de exemplu m-am dus la psihologul scolii de aici, asa de fun, sa vad cum e... si am fost cam dezamagit... era o muiere care tot timpul zicea numai "oui" si nu si-a spus nici o secunda parerea, iar sfaturile pe care mi le-a dat nu numai ca erau rezervate, dar erau si neoriginale si cam inutile... adica nimic ce nu mi-am zis si eu dinainte...

Iar despre faza cu barbati, eu nu ma refeream la "fiti bai duri" ca sincer nu cred ca avem duri pe aici(naiba.. jucam heroes, un joc cu elfi si dwarfi, care il joaca si copilasi de 12 ani). Prin barbatie intelegeam, nu stiu, un fel de demnitate asa... adica si Sarpele V. ala mi se pare in aceeasi oala de lamentare, doar ca asa ascunde el asta dandu-se cocos si fiind agresiv...
In schimb da... ai dreptate... unele sunt cu adevarat hilare...

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 28 Feb 2007, 20:37

Gelukkig ken ik genoeg Nederlands om wat okrane in het Duits zegt te begrepen. :p

Raspunsul la intrebarea ta okrane e f simplu. Ubi a vrut sa stoarca la max bani de la hommunitate fara sa investeasca mai nimic. Pt ca sa fim seriosi, daca ar fi lansat un joc nou in halul asta, nimeni nu l-ar fi cumparat. Ei stiau insa ca noi vom cumpara si un rahat, daca ei il vor pune intr-o coperta frumoasa pe care scrie HeroesV. Au cumparat brandul pe doi lei (ma rog, vreun milion de verzisori) de la un 3DO falimentat, si au scos H5 la "licitatie". Rusii au cerut (no surprise...) cel mai putin pe contract, asa ca ei au castigat licitatia. Ce-a urmat, nu era greu de imaginat. Am zis-o pe forum inca din 2005, dar au inceput astia sa ma scoata drept rasist, rusofob etc, asa ca am tacut.
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 20:44

Zamolxis wrote:Gelukkig ken ik genoeg Nederlands om wat okrane in het Duits zegt te begrepen. :p
Asta e flamenco? Ce inseamna?

Cat despre restul... da... pare tipic, si de asemenea trist ca un asemenea joc a cam sucombat...
Cred ca in curand o sa avem numai shootere... dar poate ca e mai bine... asa poate ca nu o sa ma mai joc asa de mult si o sa fac altceva mai util...

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 28 Feb 2007, 21:11

Translation: "Noroc ca stiu suficienta Nederlandeza ca sa pricep ce zice okrane in Germana" ;)

In rest, ai dreptate. Daca iesea jocul reusit, poate iar imi pierdeam noptile vreo cativa ani de zile (cum am facut cu H3). Asa am putut si eu sa mai joc un ping-pong, un foosball si sa petrec ceva mai mult timp cu mandra mea. :o)

Un singur lucru mai voiam sa adaug. Ziceai ceva mai sus de lenea esticilor. Problema baietilor cu creiere nivelate nu a fost numai lenea (pe care o avem si noi romanii), ci faptul ca aceasta s-a combinat cu o aroganta de care numai rusii sunt capabili. Ei stiau mereu mai bine decat noi ce trebuie facut. Ce e gresit ('nimic' sau ceea ce ceream noi) si ce e bine (tot ceea ce fac ei). Macar daca ar fi fost romani, cand ar fi vazut ca toti beta testerii se intorc impotriva lor, s-ar fi comformat la presiunea maselor. Nivelatii insa ne-au tratat cu fundul tot timpul, intorcand uneori replici de genul "ba, intai sa faceti voi un joc, si dupa aia sa ne dati lectii noua". Fie asta, fie ne tratau ca si cum nu am fi existat.
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 28 Feb 2007, 21:20

@okrane
Vezi că şarpele rezident ştie română. M-am gândit că vrei să ştii.
baietilor cu creiere nivelate...
:lolu: :lolu:
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 21:22

Cool...
de unde stie?

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 28 Feb 2007, 21:38

Caută prin Introduce yourself thread, poate scrie ceva pe-acolo. Îmi amintesc că s-o prezentat, poate mă înşel. Dar din informaţiile mele, a locuit în România sau poate încă locuieşte. Eu unul bănuiesc că şi e din România, dar again, I might be wrong.

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 22:35

pai si de ce nu vb cu noi aici?

nu e pe threadul ala

hey Veldrynus... say something... orice :p

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 28 Feb 2007, 22:46

dapacăpă dopoarpa apa lopocupuipit pin ropomapanipiapa, apatupuncipi propopupun sapa voporbipim pin păpăsăpărepeştepe.

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 22:47

:lolu: :lolu:

Zipupucea Scapupurleputt ca e dipopopon ro

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 28 Feb 2007, 23:28

Ja ja...mea culpa og så videre...nogen, der har noget spændende at sige? :)
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 28 Feb 2007, 23:31

okrane wrote: Why didn't you stop by to say hi to the guys on the forum these last few weeks? I could see stefan and TT missed you...
To be honest I got bored with the forum. But am not bored with it any more ;)
And work's a hazzle :D
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 01 Mar 2007, 11:51

@Milla

I do not find it a boring place... as I said to the guys here people gave up talking about the game and started some colorful debates around some delicate themes. My english teacher always used to tell us: Never talk about money, sex, or religion. But it seems to me that these are the most spicy and interesting topics people like.

What do you work on?

@Limba Romana.

Da, acum imi amintesc ca il luasesem eu odata la misto pe vel intrebandu-l de unde e si cum de nu gaseste femei acolo, si tipa ailalta a raspuns ca e din romania. Initial am crezut ca m-a luat si ea la randul ei la misto, de genul, e chiar de unde esti tu bah... si nu am crezut sa fie adevarat.
Am avut mereu impresia ca e din state... cel putin engleza lui e oarecum diferita de a noastra. Ce nu inteleg e de ce nu trece si pe aici sa participe la barfa restransa pe care o punem noi la cale? :D

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 01 Mar 2007, 12:16

okrane wrote:@Milla: What do you work on?
I work in Blockbuster which is lovely cause I get great discounts on pc games and films :D
- Dragon Age Origins

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 01 Mar 2007, 17:09

okrane wrote: Uite, eu de exemplu m-am dus la psihologul scolii de aici, asa de fun, sa vad cum e... si am fost cam dezamagit... era o muiere care tot timpul zicea numai "oui" si nu si-a spus nici o secunda parerea, iar sfaturile pe care mi le-a dat nu numai ca erau rezervate, dar erau si neoriginale si cam inutile... adica nimic ce nu mi-am zis si eu dinainte...
Io aveam un coleg in liceu care se ducea la psiholoaga si-ii zicea aberatii doar ca sa se distreze... iar aia ii zicea numa prostii. Uni oameni cred ca se simt mai bine doar dc ii asculta careva.

okrane wrote:
Prin barbatie intelegeam, nu stiu, un fel de demnitate asa... adica si Sarpele V. ala mi se pare in aceeasi oala de lamentare, doar ca asa ascunde el asta dandu-se cocos si fiind agresiv...
P-aia ori o ai ori nu.

Eu unul bănuiesc că şi e din România, dar again, I might be wrong.
Din cate imi dau seama e bosgor nenea... [size=0](nu e nimik ca insulta ca sa faca lumea sa dea din tastatura)[/size], mai ales finda pare sa fie catolic.
Ce nu inteleg e de ce nu trece si pe aici sa participe la barfa restransa pe care o punem noi la cale?
Prob prefera sa strambe nasu si sa rada de noi... intr-un fel il admir.

I work in Blockbuster which is lovely cause I get great discounts on pc games and films
Yeah, we also get huge discounts on them here. Cateodata chiar reducere de tot. :devil:
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Image

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 01 Mar 2007, 17:17

Ştiu că vorbeşte limba maghiară, că are şi un nume maghiar, dar cum am avut experienţe neplăcute legate de folosirea lui "maghiar" în loc de "secui" şi invers, nu-i zic nicicum. Iar termenii ăilalţi îmi displac.

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 01 Mar 2007, 17:25

bah, dupa faza aia cu toate cladirile istorice din cluj care au fost cerute de aia, a inceput sa mi se cam ia de minoritatea asta....

adica nu sunt rasist, dar mi se pare ca ei sunt cam xenofobi la adresa noastra....
Last edited by okrane on 01 Mar 2007, 17:27, edited 1 time in total.

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 01 Mar 2007, 17:27

Use the quote button grasshopper.

Bine, tre sa zic ca faptul ca inseamna "om fara tara" (din cate stiu) chiar mi se pare subtil... una din insultele mai rafinate imo.

NepoateCocor, chiar crezi ca ai nostri sunt mai breji?

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 01 Mar 2007, 17:28

ThunderTitan wrote:Use the quote button grasshopper.

Bine, tre sa zic ca faptul ca inseamna "om fara tara" (din cate stiu) chiar mi se pare subtil... una din insultele mai rafinate imo.
quoi???

Return to “Campfire”