The foreign language thread
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Pa cred ca n-o sa mai vb cu tine din cauza asta... yeah, right.theLuckyDragon wrote:Mie nu-mi plăcea semnul ăla de exclamare de la capătul celei de-a doua propoziţii şi am vrut să clarific doar situaţia. Nu se ştie niciodată când se supără lumea. Sper că nu te-a deranjat că am zis că poate ai uitat zâmbăreţul.
Am inteles, doar m-am luat de tine ca ai zis ca probabil glumesc, de parca n-ai fi sigur.
Yeah, what is there to do in Brazil for 3 years anyway?
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Faza cu 'probabil' e o chestie de-a mea... Mie nu-mi place să zic lucruri despre oameni atunci când nu ştiu sigur, din gura lor, că ceea ce zic despre intenţiile lor e adevărat. E o chestie care pe mine mă enervează când mi se întâmplă şi nu-mi place să le-o fac altora.
Pe scurt, nu pun cuvinte în gura altora, şi nici ei să nu-mi pună mie.
Pe scurt, nu pun cuvinte în gura altora, şi nici ei să nu-mi pună mie.
"Not all those who wander are lost." -- JRRT
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Like that really happens.theLuckyDragon wrote: Pe scurt, nu pun cuvinte în gura altora, şi nici ei să nu-mi pună mie.
Ce a zis ursu gudranos?
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
cand am postat intrebarea aceea aveam un moment de revelatie in care imi dadeam seama ca deschisesem o sticla de vin pe care o beam de unul singur... in fata calculatorului.... si am avut o imagine destul de jalnica asupra acestui moment...
bine... scoala asta cere al dracului de multe de la elevii sai....
bine... scoala asta cere al dracului de multe de la elevii sai....
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
In ultimul tp mai nimik... nu m-a atras niciodata mersu prin discoteca sau chestii de genu, si nu prea mai vrea nimeni sa faca altceva. Iar cand ies pafara stau si ascult lumea vorbind cam aceleasi prostii si facand aceleasi glume retardate... nici statul la calc nu e cine stie ce, da macar e ceva de facut sa treaca timpul.okrane wrote:Cand nu aveti examene, voi ce mai faceti pe acolo ca sa nu va plictisiti... in afara de stat la calculator?
cu asta sunt de acord: nici eu nu am fost adeptul discotecii si e clar ca pe la noi cam asta se facea, iar de discutii retardate mi s-a luat si mie. Pe la buc eu ma mai duceam pe la opera sau la ateneu cu cate vreo prietena sau mai ieseam la plimbare, sau la clasica "o bere"(desi eu nu beau bere! ) cu prietenii - aici sunt cam in lipsa de oameni...ThunderTitan wrote:In ultimul tp mai nimik... nu m-a atras niciodata mersu prin discoteca sau chestii de genu, si nu prea mai vrea nimeni sa faca altceva. Iar cand ies pafara stau si ascult lumea vorbind cam aceleasi prostii si facand aceleasi glume retardate... nici statul la calc nu e cine stie ce, da macar e ceva de facut sa treaca timpul.okrane wrote:Cand nu aveti examene, voi ce mai faceti pe acolo ca sa nu va plictisiti... in afara de stat la calculator?
Problema mea este exact acest "trecut al timpului" de care vb. Adica peste cativa ani o sa ma uit la ce a trecut si o sa imi dau seama ca asta e tot ce am facut... am asteptat sa treaca timpul... si regretele de genul asta sunt destul de naspa... stiu destul de bine pentru ca deja am inceput sa le am (referitor la viata din liceu, sau si din fac din ro)
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Poate ne-am dat seama cât de adevărată poate fi şi ne-am ascuns într-o gaură de şoarece... Ce să zic; nush ce să zic din partea mea, dar îţi zic ce ne-a zis odată profa noastră de info: "Faceţi totul în aşa fel încât să nu regretaţi după aceea; să vă puteţi uita în urmă cu inima împăcată." Cred că avea dreptate, şi dacă de pe acum simţi că s-ar putea să priveşti în urmă cu regret, ar trebui să-ţi găseşti ceva de făcut. Du-te plimbă-te aiurea prin oraş: "O să merg tot a doua la dreapta şi a treia la stânga." Vezi unde ajungi
A, şi toate cele bune românilor care îşi serbează astăzi şmecherimea de a-l fi ales şi la Iaşi şi la Bucureşti pe Alexander John.
A, şi toate cele bune românilor care îşi serbează astăzi şmecherimea de a-l fi ales şi la Iaşi şi la Bucureşti pe Alexander John.
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Problema e ca majoritatea chestilor pe care le regret in viatza nu prea au tinut de mine.
Bine, in momentul asta regret ca nu m-am mai siut intr-un copac de ceva timp. Si ca iarna asta n-am fost nicaieri cu zapada klumea.
Bine, in momentul asta regret ca nu m-am mai siut intr-un copac de ceva timp. Si ca iarna asta n-am fost nicaieri cu zapada klumea.
care e faza cu twinbridge?
Iar despre faza cu regretele uneori am impresia ca si suntem constransi de viata sa facem prea multe lucruri care nu ni le dorim, doar pentru un scop final. Si uneori uitam sa ne ocupam si de acele "little things that count"...
Problema e ca cu cat "imbatranesti" din ce in ce mai multe chestii ajung sa depinda strict de tine si nu de ceilalti (nu zic ca io sunt prea batran - desi pentru varsta mea - 22 - ma simt cam prea batran)... si probabil de aia e din ce in ce mai greu sa traiesti cu tine insuti si cu alegerile care tb sa le faci...
Iar despre faza cu regretele uneori am impresia ca si suntem constransi de viata sa facem prea multe lucruri care nu ni le dorim, doar pentru un scop final. Si uneori uitam sa ne ocupam si de acele "little things that count"...
Problema e ca cu cat "imbatranesti" din ce in ce mai multe chestii ajung sa depinda strict de tine si nu de ceilalti (nu zic ca io sunt prea batran - desi pentru varsta mea - 22 - ma simt cam prea batran)... si probabil de aia e din ce in ce mai greu sa traiesti cu tine insuti si cu alegerile care tb sa le faci...
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Să vedem dacă pot posta asta fără o eroare...
Twinbridge este o zonă din neterminata mea campanie pentru Heroes 4. Este un loc unde lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, depinde cum priveşte eroul lucrurile (chestia asta chiar era implementată într-un anume fel). Când îmi completam profilul, m-am gândit să pun asta la Location ca să pară mai neobişnuit Până la urmă, a ajuns să fie de fapt un pseudonim pe care doar eu (şi se pare că şi TT) îl folosesc pt oraşul meu natal, Topliţa, unde treceam peste două poduri în drum spre liceu, la fel ca în campanie. Dacă mă gândesc bine, există unele asemănări la nivel conceptual între Twinbridge şi Topliţa. Asta-i povestea.
Claudiopolis, probabil ştii, e numele latin al Clujului.
Twinbridge este o zonă din neterminata mea campanie pentru Heroes 4. Este un loc unde lucrurile nu sunt ceea ce par a fi, depinde cum priveşte eroul lucrurile (chestia asta chiar era implementată într-un anume fel). Când îmi completam profilul, m-am gândit să pun asta la Location ca să pară mai neobişnuit Până la urmă, a ajuns să fie de fapt un pseudonim pe care doar eu (şi se pare că şi TT) îl folosesc pt oraşul meu natal, Topliţa, unde treceam peste două poduri în drum spre liceu, la fel ca în campanie. Dacă mă gândesc bine, există unele asemănări la nivel conceptual între Twinbridge şi Topliţa. Asta-i povestea.
Claudiopolis, probabil ştii, e numele latin al Clujului.
- theLuckyDragon
- Round Table Knight