Fo'sho' mofo... word'em up.Language always conveys an attitude
The foreign language thread
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Nu m-am sinchisit niciodata sa invat care e gerunziu sau ce mai sunt... da dc imi dai un exemplu pot sa-l aplic pe orice cuv englezesc. Acu dc as putea face asta si cu romana...
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Construiti una din lemn de brad?!theLuckyDragon wrote:Habar n-am ce-o să ne facem atunci.
Io cred ca pana la urma ma duc la munte cu niste idioti... ZAPADA.
Disclaimer: May contain sarcasm!
- Gaidal Cain
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
Oot-oot, mida nad teada saaksid? Kui see oli vihje eesti keele tõlkimisraskustele, siis, see kapuutsiga vanakene minu ees võib muidugi ise mingil määral tõlkida ja kui vaja siis küsib oma naise käest... Nii, et skandinaavlaste kirumise ja tagarääkimisega peab natuke ettevaatlik olema.
Suht keeruline tekst lihtsa mõtte edasi andmiseks. Aga pole hullu, küll ma kõik ära tõlgin Muideks Pauluse "ise tõlkimise" peale ma just ei panustaks.Pitsu wrote:Oot-oot, mida nad teada saaksid? Kui see oli vihje eesti keele tõlkimisraskustele, siis, see kapuutsiga vanakene minu ees võib muidugi ise mingil määral tõlkida ja kui vaja siis küsib oma naise käest... Nii, et skandinaavlaste kirumise ja tagarääkimisega peab natuke ettevaatlik olema.
Kalah - er jeg ikke inviteret? Ok, ved godt jeg ikke har været online så meget for nyligt, men jeg bor lige så tæt på som Paulus og Milla gør og jeg tror ikke Paulus ville tage turen alene alligevel