Ah.... ochii astia albastri, ce fac din oameni...Ethric wrote: Privatkurs...
The foreign language thread
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Ei, yldiselt ei saa keegi eesti keelest aru, isegi soomlased mitte. Vanal foorumil korra postitasin rämeda ja mõttetu roppuse ja ei mingit vastukaja... Kuigi vahetevahel mõni eestlane eksib ümarlauale ära. A ilmselt nad väga ei kae seda teemat siin. Kui kaeksidki, siis ega vist palju ei leiaks ka, ma eriline spämmer polekitcat0 wrote:
Kas Sa ennast üksikuna ei tunne siin? Või saab keegi eesti keelest aru kah?
Vabalt, kas ohutuks tagaklatsimiseks on abikaasale uut nime ka vaja? Muidugi võib ta ka lihtsalt abikaasa olla....
Paistab, et mu kallis abikaasa võtab koos tapjatüdrukuga terve foorumi üle. Ehk peaks natuke eestikeelset spämmi ka sekka kirjutama. Ja kõige toredam on, et mu abikaasa on väga uudishimulik ja ta ei jaga eesti keelest midagi. Mina aga saan kõigest aru, mis ta kirjutab. Aitad Sa mind natuke?
Uudishimulikud on nad jah ja kergelt solvuvad kui saavad aru, et räägitakse neist keeles, millest nad aru ei saa. Rootsis tuli meil aegajalt rootslaste hüüdnimesid muuta, sest nad nuhkisid vanad nimed välja ja said ikkagi aru et kui ütled "lõngus" siis käib jutt Mattiasest, kui ütled "keppiv kõrsik" siis Pontusest. Erilist sadistlikult vahva oli siis kui mõni rootslane arvas, et temast võidakse varjunime all midagi rääkida aga mingeid tõendeid ei olnud. Siis käisid nad küüsi närides ja muidu närveldades ringi, kuigi enamsti polnud kartuseks tegelikult mingit alust.
Ei noh, nimi peab kajastama inimese olemust ja/või välimust. K. kõrsik, sõjanui, kõrbepoeg, lilleke on kõik sellised nimed, millest enamvähem iga eestlane, kes meie kollektiivi tunneb, saab aru ilma et peaks selgitama keda mõeldakse. Kõrsik muideks teab oma nime ja ta ei pannud seda sugugi väga pahaks. Ta on sihuke muheda olemisega tüüp. Viimati kui üks uus eesti tüdruk meie grupiga liitus, siis kõrsik isegi tutvustas ennast sulaselges eesti keeles "tere, mina olen keppiv kõrsik". Tüdruk ahmis õhku selle peale :pkitcat0 wrote:Ma naeran siin parasjagu. Küll on nimed välja mõeldud. Keppiv kõrsik on eriti hea. Me võime mu kallile kaasale mingi hea nime välja mõelda küll. Imelik on kogu aeg abikaasatada. On Sul häid ideid?
Tegin doktori kraadi. Olen Eestis tagasi. Tartus täpsemalt.Mis Sa seal Rootsis tegid? Õppisid? Kas oled Eestis tagasi? Ma olen praegu Eestis puhkusel
Noh, ma võin teda kirjeldada - uudishimulik, tüsedusele kalduv, väga rahulik, kangekaelne, arvutinohik. Ma kardan, et ma tunnen teda liiga hästi, et teda ühe nime alla kokku võtta.
Tundub, et teil oli lahe seltskond seal Rootsis. Mul praegu üks Eesti sõber teeb ka Rootsis doktorit, aga ta on kindlasti teises koolis. Kas ma mäletan õigesti, et Sa olid füüsik? Mis Sa praegu Tartus teed? Õppejõud oled? Üldiselt ma olen tähele pannud, et head heroesi mängijad on ka väga targad inimesed. Leidis jälle kinnitust Su pärisnimi on Kalle, eks? *läheb, otsib füüsikateaduskonna kodulehe üles*
Tundub, et teil oli lahe seltskond seal Rootsis. Mul praegu üks Eesti sõber teeb ka Rootsis doktorit, aga ta on kindlasti teises koolis. Kas ma mäletan õigesti, et Sa olid füüsik? Mis Sa praegu Tartus teed? Õppejõud oled? Üldiselt ma olen tähele pannud, et head heroesi mängijad on ka väga targad inimesed. Leidis jälle kinnitust Su pärisnimi on Kalle, eks? *läheb, otsib füüsikateaduskonna kodulehe üles*
Tegelen Q-trap 3200 mass spktromeetriga tutvumisega. Installatsioonivanake Deutschlandist on homseni siin. Täna sain natuke masinat näppida aga homme on viimane võimalus küsimusi esitada ja edaspidi pean suutma ise selle kupatusega hakkama saada.kitcat0 wrote:Ei olnudki füüsik? Ma olin endas suht kindel. Kuule, kas Sul mingit kodukat ka on. Ma igavlen siin natuke. Tundub, et Sa tegeled veel millegagi ja Sul pole aega korralikult rämpspostitada :p
Mu hetke kodukas ilmselt suur huvi ei paku, see rohkem isiklik kogum linke (ja ysna updatemata pealekauba)
http://www.geocities.com/kkilk/
Kui tahad nuuskida siis parem toksi nimi googlisse ja ignoreeri kõike mis on seotud Eesti Energia või pikamaa jooksudega.
Ma oleks ammu otsingut kasutanud, kui mul Su perekonnanimi oleks meeles olnud. Ainult Kalle peale tuleb ilmselt naaatuke liiga palju linke Aga nüüd sain nime teada ja nüüd ma siis hakkan ennast lõbustama.
Seesamune asi millega Sa tutvud, seda hoidun ma hoolega kommenteerimast teatud, ilmselt mitte väga raskesti äraarvatavatel põhjustel.
Kuule, ma panen nii naljapärast Milla ja Pauluse nimed jutu sisse, et nad uudishimutsema hakkaksid.
EDIT: Leidsin midagi netist, mille kohta pean kohe küsima. Kas rannavolle tüüp oled sina?
Seesamune asi millega Sa tutvud, seda hoidun ma hoolega kommenteerimast teatud, ilmselt mitte väga raskesti äraarvatavatel põhjustel.
Kuule, ma panen nii naljapärast Milla ja Pauluse nimed jutu sisse, et nad uudishimutsema hakkaksid.
EDIT: Leidsin midagi netist, mille kohta pean kohe küsima. Kas rannavolle tüüp oled sina?
Ilmselt mitte. Kui just mitte unise peaga pole juhtund... See teine minu nimega isik on must umbes 6 kuud vanem (või oli see noorem) tüüp Tallinnast. Suhtlesin mingil hetkel ta õega, aga oma nimekaimu muidu näinud ei ole.kitcat0 wrote: EDIT: Leidsin midagi netist, mille kohta pean kohe küsima. Kas rannavolle tüüp oled sina?
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
Stakkels Paulus...kan du sige "er min tunge brun"?kitcat0 wrote:Var jeg meget darliger end Milla? Maske skulle jeg prove med Milla en gang og sa kunne vi se.
@Kitcat: Jeg ville rigtig gerne spille med dig en dag Så kan vi begge tåge rundt og være dårlige
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins
- Dragon Age Origins