You keep saying that as it's a bad thing...
lucru rau... who said that?!... de fapt eu sper sa mai tina pana ma reintorc eu in tara pe un post sus-pus ca sa fiu mituit in a sta degeaba
Faza e ca nivelul de trai la noi creste de la revolutie incoace in ciuda faptului ca toata lumea pune piedici economiei ca sa fure ei inca un pic.
Creste. True. Eu ma refeream la nivelul relativ de trai fata de alti oameni din alte tari. Adica, de exemplu, neavand pregatirea necesara, intr-o multinationala vor fii strainii cei in posturile mai bine platite.
Ma indoiesc ca asta e o problema doar la noi.
mda.. la noi si la mai cine? la rusi?... sincer... aici unde sunt eu lumea ti se adreseaza cu dumneavoastra si ar face orice pentru ca sa ai conditii optime de studiu... este complet altceva...
Asa, si ce ziceti de europenii aia estici, lenesi toti... ce bine ca se pare ca sunt american. Si porma vor sa fiu si respectuos cu ei.
da mah... toti niste hoti si niste tigani
clovnu local
Oricum... misto umor de situatie.
Totusi am mai avut noi mai demult discutia asta si am spus ca chiar daca noi intre noi ne amuzam, altii nu o percep chiar asa. Si daca, chiar ea ca gluma, asta e tot ceea ce strainii stiu despre tara noastra, well, asta le va fi si parerea. Iar daca faci reclama la tara ta, spunand ca te speli in gunoaie si ca sunt tarfe ieftine, nu toti iti vor percepe sarcasmul cu nuante de rebeliune. Iar in lipsa de alte informatii, o vor lua complet de buna si vor crede asta in continuare, ca sa nu mai spun ca nu vor mai veni. Si de aici imaginea defectuoasa a tarii si tot ce am mai vorbit cateva pagini in urma.