The foreign language thread
okrane wrote:How's that?
if I keep this up I will soon become the greatest and the most annoying spammer ever
copiii astia...
I think you cannot survive this way. Try to use the DL formula:
Be online all day. Post in EVERY thread some random sarcastic comment, using the devil smiley. Do not stop.
Veldryn 15:15 And Vel found a dirty old jawbone of a walrus and put forth his hand, and took it, and in his unholy rage, he slew thirty four thousand men and children therewith.
bine... asta era doar mica mea reactie "la misto" la laudaturile lui TT ca ma va intrece la postcount in curand.
Sincer, nu prea imi pasa mie de postcount, pentru ca fiecare post care il pun aici, are un scop (cum au un scop si ciudateniile de mai sus) anume chiar daca acesta este amuzamentul.
Chiar i-am urat lui TT cateva pagini inapoi, succes la a deveni RTH cat mai repede.
I really cannot believe that I would ever be on par with DL... the posting power of that man was ... devlish
Sadly, I cannot be online all day, 'cause I have many things to do...
Sincer, nu prea imi pasa mie de postcount, pentru ca fiecare post care il pun aici, are un scop (cum au un scop si ciudateniile de mai sus) anume chiar daca acesta este amuzamentul.
Chiar i-am urat lui TT cateva pagini inapoi, succes la a deveni RTH cat mai repede.
I really cannot believe that I would ever be on par with DL... the posting power of that man was ... devlish
Sadly, I cannot be online all day, 'cause I have many things to do...
- Gaidal Cain
- Round Table Hero
LOL!Gaidal Cain wrote:Gone.okrane wrote:How's that?
okrane, stay away from spam before it gets you. If sth doesn't need to be posted... DON'T POST IT. Don't fall on the same path with DL. "the posting power of that man" - what's that? The man had a sad addiction. Nothing impressive about that.
Last edited by Zamolxis on 11 Mar 2007, 23:44, edited 1 time in total.
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein
'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy
'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy
Gaidal Cain wrote:Gone.okrane wrote:How's that?
Nooooooooooooooooo... now my practical joke is over... and it didn't even affect the person I was aiming it at.
okrane, stay away from spam before it gets you. If sth doesn't need to be posted... DON'T POST IT. Don't fall on the same path with DL. "the posting power of that man" - what's that. The man had a sad addiction. Nothing impressive about that.
em... I was joking... doooh!
Stay away from the dark side! it is evil
Don't worry, even if I would put my mind to spamming, I wouldn't be a very good one mostly because I do not have the time to be an efficient spammer.
@ discutia despre critica
O sa postez chestia aici pentru ca nu vreau sa aduc toti strainii la discutie, dar daca e cazul putem muta discutia si dincolo. Ideea e ca sunt de acord cu Zamolxis... adica si el traieste intr-o tara straina fata de a sa si stie cum este. Problema de baza atunci cand iesi din tara ta sunt invariabil prejudecatile. Chiar si cel mai lipsit de prejudecati, va avea o prima impresie despre tine in functie de tara din care vii. Impresie care poate fi negativa sau pozitiva. Adica un exemplu simplu, in scoala in care studiez: avem niste exchange students americani. Nicidecum nu sunt ei cei mai inteligenti, frumosi sau simpatici oameni pe care i-am cunoscut, dar totusi sunt priviti si simpatizati total diferit fata de restul oamenilor. Adica sincer, daca e sa vb de simpatici si prietenosi brazilienii ii fac pe toti la capitolul asta. Cu toate acestea nu sunt prea mult bagati in seama.
Deci la asta ma refer cand vb de prejudecati. Tara din care provii isi pune accentul drastic asupra modului in care esti privit. Presupun ca tu cunosti bine, Veldrynus, situatia de la noi din tara, unde, daca am inteles eu bine, prejudecatile sunt cele care te deranjeaza cel mai mult. Si vorba aceea, traim in aceeasi tara, mancam aceeasi paine si avem aceleasi necazuri. Acuma, daca asta e situatia acolo, presupun ca iti dai seama ca in strainatate acest aspect este si mai pronuntat.
Din aceste motive prezentate mai sus, concluzia pe care o trag eu este ca orice s-ar intampla nu ar trebui sa prezinti intr-o lumina negativa tara din care provii. Adica o critica ar trebui sa o insotesi de cel putin 3 lucruri bune despre aceasta tara, deoarece ea reprezinta unul din criteriile major e dupa care suntem judecati. Revenind la cazul meu particular, aici in Paris romanii nu stau bine deloc, in special din cauza tiganilor. Mie mi-e teama sa reactionez atunci cand aud limba romana din cauza faptului ca cei care o vb pe aici sunt ori tigani ori borfasi, romani sau moldoveni.
Nu este de mirare atunci ca in mintea celor de aici, daca le spui ca esti roman ai o sansa din doua sa te considere tigan.
Nu pot spune ca am intalnit pana acum situatii cu adevarat rasiste, dar nici nu ma pot lauda cu un tratament asemanator cu cel al americanilor de mai sus. De aceea as zice eu ca imaginea pe care o lasi, chiar daca ea eronata, atata timp cat o faci pentru o cauza buna, este bine sa fie cea mai pozitiva posibil. Iar lucrurile criticabile, sa le lasam in bucataria noastra.
eh... how's that for spam?
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Nothing interesting i hope.okrane wrote: Sadly, I cannot be online all day, 'cause I have many things to do...
Bah... dc-s deajunsi de prosti sa judece pe cineva mai ales pe baza tarii de unde vine n-ar trebui sa le faci nici o favoare.Din aceste motive prezentate mai sus, concluzia pe care o trag eu este ca orice s-ar intampla nu ar trebui sa prezinti intr-o lumina negativa tara din care provii.
Si am io o impresie ca Vel nu se prezinta ca fiind roman cand il intreaba lumea.
no, the dark side needs another disciple...Zam wrote: okrane, stay away from spam before it gets you.
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
On the contrary, my dear friendNothing interesting i hope.
Tocmai asta nu pricepi... TOTI te judeca dupa tara de unde vii. Doar ca unii pun asta intr-o proportie mai mica decat ceilalti. Si ar tb sa te gandesti si la tine, pentru ca si la noi in tara se face asta, doar ca preudecatile nu sunt asa de importante in prima impresie ca in exterior. Un exemplu: cand eram in tara la fac, bucurestenii stateau intre ei si cei din provincie separat. Desigur, nu era chiar asa de important asta, dar oarecum dovedeste ca instinctual toata lumea face asa ceva.Bah... dc-s deajunsi de prosti sa judece pe cineva mai ales pe baza tarii de unde vine n-ar trebui sa le faci nici o favoare.
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Nici n-am aflat cine e din provincie pana pe la vro jumatea anului... si cum zicea Timmy: 90% din populatie.okrane wrote:Un exemplu: cand eram in tara la fac, bucurestenii stateau intre ei si cei din provincie separat.
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
ma jignesti... ca si eu ma cam simteam bucurestean asa... chiar daca la origine nu sunt...
bine... acum de cand ma cred parizian sa vezi talente pe mine
In primul rand bucurestenii(si cei din orasele din zona adica din Muntenia) sunt cei fara accent: restul tarii are accent :p
Soferi aroganti: da... I hate those f!*ckers
dar adevarul este asta... ca sunt mai aroganti ca altii si fata de ceilalti locuitori ai tarii... desi de obicei sunt mai fraieri ca restul (asta o spun din exp personala)
desigur, toate astea vin sa suporte atitudinea mea fata de ce vb mai sus...
si:
[23mil(in tara) - 3 mil (in buc)] / 23 mil * 100 = 83 % [thx calculatorului din windows]
Oricum, lasand gluma la o parte, chiar daca nu este un fenomen asa important si asa grav tot exista, si asta dovedeste ca in alte parti unde diferentele sunt si mai puternice aceste tendinte sunt si mai accentuate.
bine... acum de cand ma cred parizian sa vezi talente pe mine
In primul rand bucurestenii(si cei din orasele din zona adica din Muntenia) sunt cei fara accent: restul tarii are accent :p
Soferi aroganti: da... I hate those f!*ckers
dar adevarul este asta... ca sunt mai aroganti ca altii si fata de ceilalti locuitori ai tarii... desi de obicei sunt mai fraieri ca restul (asta o spun din exp personala)
desigur, toate astea vin sa suporte atitudinea mea fata de ce vb mai sus...
Who's Timmy?si cum zicea Timmy: 90% din populatie.
si:
[23mil(in tara) - 3 mil (in buc)] / 23 mil * 100 = 83 % [thx calculatorului din windows]
Pt ca erai prea ocupat sa spamezi forumul asta :pNici n-am aflat cine e din provincie pana pe la vro jumatea anului...
Oricum, lasand gluma la o parte, chiar daca nu este un fenomen asa important si asa grav tot exista, si asta dovedeste ca in alte parti unde diferentele sunt si mai puternice aceste tendinte sunt si mai accentuate.
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Chimistu local.okrane wrote: Who's Timmy?
P'atunci era inca pe gamespy, si cred ca aveam vro 2 posturi pe el de prin 2000-2001... nu m-am apucat de spamat decat dupa ce s-a mutat.okrane wrote: Pt ca erai prea ocupat sa spamezi forumul asta :p
Nu, aia e perfect adevarat... traficu e infernal p'aici. Am auzit chiar de la mai multi colegi din provincie ca parintii lor lasa masina la marginea orasului si fol transportu in comun ca le e frica de soferii locali.BB wrote:Bucureştenii sunt şoferi aroganţi,
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
Si spasiba da, djin dobche osv.
@Paulus-misseren: måske kunne du tilføje den ukedelighed, der mangler her så? Har ikke set dig i lang tid her.
Spiller du stadig squash?
@Kalah-misseren: De snakker om dig Don't you just love it?
Nå, måske skulle vi droppe det her hvem-snakker-om-hvem-på-deres-eget-sprog-halløj, um? Det sys jeg.
Jeg har fået melet min egen kage på arbejde. Hvem har ellers noget godt at berette?
@Paulus-misseren: måske kunne du tilføje den ukedelighed, der mangler her så? Har ikke set dig i lang tid her.
Spiller du stadig squash?
@Kalah-misseren: De snakker om dig Don't you just love it?
Nå, måske skulle vi droppe det her hvem-snakker-om-hvem-på-deres-eget-sprog-halløj, um? Det sys jeg.
Jeg har fået melet min egen kage på arbejde. Hvem har ellers noget godt at berette?
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins
- Dragon Age Origins
ahaaaaa... deci despre ala era vorba... da... ai dreptate ... e tare tipu.''ThunderTitan wrote:Chimistu local.okrane wrote: Who's Timmy?
Inseamna ca esti destul de precoce... pentru un noob spammerP'atunci era inca pe gamespy, si cred ca aveam vro 2 posturi pe el de prin 2000-2001... nu m-am apucat de spamat decat dupa ce s-a mutat.
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Mi-am eliberat spammerul din mine...okrane wrote: Inseamna ca esti destul de precoce... pentru un noob spammer
Exista un accent/grai muntenesc, doar ca nu e foarte pronuntat. Muntenii tind sa inchida de obicei vocalele (insa numai cei ce vin din Ardeal/Moldova seziseaza asta). Inchiderea vocalelor duce uneori pana la transformarea lor. Un exemplu ar fi constructia "dă pă" in loc de "de pe".okrane wrote:In primul rand bucurestenii(si cei din orasele din zona adica din Muntenia) sunt cei fara accent: restul tarii are accent :p
Ardealul si Moldova au accente/graiuri mai pronuntate din mai multe motive:
* s-au aflat o perioada mai indelungata sub dominatie straina.
* s-au aflat sub inluenta unor culturi unitare (maghiara si rusa) spre deosebire de Muntenia unde influenta bulgaro-turco-tataro-rroma s-a disipat.
* s-au aflat sub puteri care au dus diferite politici de deznationalizare (spre deosebire de Muntenia, de la care turcii au voit mereu doar banii, fara sa ne forteze sa vorbim turceste).
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein