The foreign language thread

Light-hearted discussions, forum games and anything that doesn't fit into the other forums.
Tech Corner - Firewalls, AV etc. - Report Bugs - Board Rules
okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 06 Mar 2007, 09:57

ThunderTitan wrote:
okrane wrote: well this little girl grew up to have a pretty big .....
....and dirty mind apparently.
Interesanta intamplare acest mic schimb de replici... m-a invatat cateva lucruri interesante.
Who is supposed to kiss who? confused
It was a request for calm, that would make room for a more intelectual conversation.

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 06 Mar 2007, 14:07

okrane wrote: Interesanta intamplare acest mic schimb de replici... m-a invatat cateva lucruri interesante.
Saracu de tine...

okrane wrote: It was a request for calm, that would make room for a more intelectual conversation.
Wrong forum... no wait, wrong internet.
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 06 Mar 2007, 23:37

okrane wrote:
Who is supposed to kiss who? confused
It was a request for calm, that would make room for a more intelectual conversation.
I'm ready to trade the intelectual conversation for Milla's kisses. :devious:
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 06 Mar 2007, 23:46

Nu si tu...
chiar... eram curios sa te intreb cu ce te ocupi prin belgia?

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 06 Mar 2007, 23:55

Mi-ar placea sa zic ca tai frunze la caini, insa din pacate nu-mi permit luxul asta. Ma duc de vreo patru ori pe saptamana la un serviciu unde imi trec milioane de euro in fiecare ora pe sub clickul mouseului, din care mie nu-mi revine nimic. No' ce-ar putea fi asta? B-)
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 06 Mar 2007, 23:57

aaaaaa... the glamorous banking system....
Nici eu nu frec menta.... daca asta era mica sugestie... am un program de ma ingroapa de viu... zic ca ma plictisesc pentru ca nu fac nimic cu adevarat interesant care sa ma pasioneze...
Saracu de tine...
Well.. o sa ma explic... dar asta doar asa ca nu am altceva mai bun de facut.
In scoala in care sunt mi s-a cam luat de atitudinea aroganta si superioara a unor femei generata de faptul ca tipii de aici (care n-au vazut femei in viata lor) le trateaza ca pe niste zeite... si cacatul este ca observ patternul asta si aici pe forum... adica gagica asta cu lingura e clar ca se crede super buna si super cool ca o "zeita" pentru amaratii astia de tocilari de pe forumul datorita manierei in care e tratata.(iar aceasta caracteristica se observa clar din purtarea ei si din intrebari de genul: ce vb acolo despre mine goala etc).
Si ce ma enerveaza e ca fraierii astia de la scoala nu inteleg ca daca le pupa in fund pe astea, nu vor reusi nimic, adica tipele vor incepe sa se simta asa de bune ca vor incepe sa creada ca sunt prea tari ca sa se cupleze cu vreunul din ei, si in schimb vor sta asa... ca le e mai bine ca toti sa fie nice cu ele. Bine... aici nu e cazul... dar ca idee...

Iar atitudinea mea de mai sus, testa putin terenul... adica sa vedem cat de femeie perversa este. Si ai observat ca a fost incuiata de mica replica... (ceea ce readuce putin lucrurile la normalitate... ca totusi e un om care isi petrece o parte din viata pe un forum ca asta... adica not so cool). Asta mi-a dovedit intr-o oarecare masura ca in viata reala nu este asa de apreciata precum aspectul ei l-ar arata... bine... asta coroborat cu faptul ca are doua mii si ceva de posturi pe forumul asta si cu faptul ca simte nevoia de complimente si de chestii care sa ii gadile orgoliul...

Acum efectul de a o incuia (un fel de: "nu te lua in gura cu organul"... mai pe romaneste) a fost drastic diminuat de tine, care te-ai bagat in discutie cu replica pe care ea trebuia sa o dea. Concluzia pe care pot sa o trag este ca, desi ciudat, te-ai simtit intr-un fel amenintat de pozitia pe care am luat-o... (adk de a ma baga in seama cu muierea cu care te bagai tu in seama). Asta dovedeste ca iei lucrurile prea in serios pentru ca totusi e un forum si oricum oamenii de aici sunt virtuali...sunt doar niste poze pe un ecran... adica nu spera sa obtii nici macar cyber-sex. (cainii latra, caravana trece )

Sfatul meu sincer, si nu vreau sa te superi pe mine ca nu intentionez sa creez nici un fel de tensiune aici, ar fi sa petreci mai mult timp cu oameni reali, cu prietena, sau daca nu ai, cu prietenii tai, pentru ca aceasta transmutare a sentimentelor reale in spatiul virtual ar putea sa iti dauneze pe termen lung... stiu ca si mie imi dauneaza anumite lucruri de genul asta.

Acum bine... poate ca tot ce am scris mai sus sunt doar aberatii scrise intr-un moment de slabiciune la o ora prea tarzie.... sau poate... cine stie...

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 07 Mar 2007, 00:30

Zamolxis wrote:No' ce-ar putea fi asta? B-)
Angajat al statului. nu?
Zamolxis wrote: I'm ready to trade the intellectual conversation for Milla's kisses. :devious:
The Missus doesn't know about the forum does she... time for evil methinks. :devil:

Sfatul meu sincer, si nu vreau sa te superi pe mine ca nu intentionez sa creez nici un fel de tensiune aici, ar fi sa petreci mai mult timp cu oameni reali, cu prietena, sau daca nu ai, cu prietenii tai, pentru ca aceasta transmutare a sentimentelor reale in spatiul virtual ar putea sa iti dauneze pe termen lung... stiu ca si mie imi dauneaza anumite lucruri de genul asta.
Si cica io sunt plictisit... cum i-am mai zis si lu balaur, pe forum scriu mai toate prostiile care imi trec atunci prin minte... le luati in serios pe propriul risc. Si dc crezi ca m-am bagat in discutie pt ea sau ceva clar nu stii ce inseamna sa ai peste zecemii de posturi...

Si nu te ingrijora, pot sa ma daunez si fara ajutor de la forum.

Cat despre cata atentie primeste d-soara, cunosc unii oameni care chiar nu se pot satura de atentie oricata le-ai da....
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 07 Mar 2007, 08:49

Si cica io sunt plictisit... cum i-am mai zis si lu balaur, pe forum scriu mai toate prostiile care imi trec atunci prin minte... le luati in serios pe propriul risc. Si dc crezi ca m-am bagat in discutie pt ea sau ceva clar nu stii ce inseamna sa ai peste zecemii de posturi...
stiu ce inseamna... lots of time behind the keyboard ;) ... cam mult timp petrecut scriind prostii care iti trec prin minte, nu crezi?
si da... sunt ca dracu de plictisit... si nu te ingrijora ca le-as lua in serios... genul asta de discutii e ceea ce ma amuza cel mai tare in momentele astea de plictiseaa...
Si nu te ingrijora, pot sa ma daunez si fara ajutor de la forum.
O stii p-aia de la Parazitii cu "Valoarea unei vieti"... stii cum e ... si pe WC poti sa mori... darmite in fata unui calculator
Cat despre cata atentie primeste d-soara, cunosc unii oameni care chiar nu se pot satura de atentie oricata le-ai da....
Da' din alalalt gen cunosti? ca sincer eu nu cunosc pe nimeni care s-ar satura de atentie... doar ca unii o primesc si altii nu...
Wrong forum... no wait, wrong internet.
adevarat ai grait...

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 07 Mar 2007, 16:45

okrane wrote: stiu ce inseamna... lots of time behind the keyboard ;) ... cam mult timp petrecut scriind prostii care iti trec prin minte, nu crezi?
Care oricum il petreceam prin casa... singura chestie care sufera de pe urma forumului e cat stau sa ma joc.

Da' din alalalt gen cunosti? ca sincer eu nu cunosc pe nimeni care s-ar satura de atentie... doar ca unii o primesc si altii nu...
Problema cu nevrutu de atentie e ca pana la urma te trezesti ca nu o mai primesti deloc si nici nu prea mai stii cum sa faci lumea sa ti-o dea. Asta poate deveni o problema in anumite momente...

Si acuma ca ma crezi loser rau putem incheia discutia?! Ca ma asteapta spamul.

Image

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 08 Mar 2007, 08:43

ThunderTitan wrote:
Zamolxis wrote:No' ce-ar putea fi asta? B-)
Angajat al statului. nu?
Doamne fereste! Nu, banca de banca. ;)
ThunderTitan wrote:
Zamolxis wrote: I'm ready to trade the intellectual conversation for Milla's kisses. :devious:
The Missus doesn't know about the forum does she... time for evil methinks. :devil:
Nope, she doesn't. But - as I abruptely stop flirting with other girls in RL after the marriage, I doubt she'd mind my virtual world fun flirting. ;)

* * *

Edit: wtf is a Quinea Pig? :P

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 08 Mar 2007, 09:33

okrane wrote:In scoala in care sunt mi s-a cam luat de atitudinea aroganta si superioara a unor femei generata de faptul ca tipii de aici (care n-au vazut femei in viata lor) le trateaza ca pe niste zeite... si rahatul este ca observ patternul asta si aici pe forum... adica gagica asta cu lingura e clar ca se crede super buna si super cool ca o "zeita" pentru amaratii astia de tocilari de pe forumul datorita manierei in care e tratata...
Si ce ma enerveaza e ca fraierii astia de la scoala nu inteleg ca daca le pupa in fund pe astea, nu vor reusi nimic, ...
...simte nevoia de complimente si de chestii care sa ii gadile orgoliul...
...efectul de a o incuia (un fel de: "nu te lua in gura cu organul"... mai pe romaneste) a fost drastic diminuat de tine,... muierea cu care te bagai tu in seama). Asta dovedeste ca iei lucrurile prea in serios...
okrane, postul tau lung dovedeste ca tu ai luat lucrurile chiar mai in serios decat TT. ;)

Sfaturi si observatii:

- Nu lasa frustrarile fata de colegele tale arogante de la scoala sa se reflecte asupra fetelor de pe forum. Faptul ca fătuca asta e aici dovedeste ca de fapt ea nu face parte din acea categorie. Fetele cu aere - ca si baietii de cartier - nu sunt de gasit pe astfel de forumuri. De obicei sunt prea ocupate aratand ceea ce (cred ca) au, mergand la cumparaturi cu "prietenele" sau la disco. Pe forumuri ca asta de obicei gasesti tocilari (baieti si fete), ca de obicei pe astia ii duce capul suficient ca sa joace strategii.

- Hai sa nu abuzam de faptul ca mozii nu inteleg mioritica si sa vorbim cu "cacat" "muiere" etc, sau sa-i vorbim de rau pe alti forumisti pe la spate.

- Forumurile HoMM si asa duc de multe ori lipsa de fete (ca si multe alte jocuri de fapt). Lasa-le-n treaba lor. Daca le plac complimentele, si unora le place sa le gadile egoul - fine by me. N-are rost sa cautam nod in papura ca sa ne legam de ele si sa le-ncuiem. Ce reusim cu asta? Le frustram si le facem sa paraseasca forumurile, dar dupa ai tot noi ne plangem ca nu sunt enough girls out there carora sa le placa jocurile ca si noua, care nu numai sa ne inteleaga/tolereze pasiune pt jocuri, da chiar sa joace cu noi.

... my 2(0) cents. ;)

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 08 Mar 2007, 10:06

@Zamolxis

sunt niste lucruri foarte serioase... desigur ca le-am luat in serios.

Nu sunt frustrari ce ma anima, ci mai degraba un pattern care l-am observat tocmai atunci cand exista femei inconjurate de mult prea multi barbati... iar paralela care am tras-o este mai mult decat valida ... pentru ca acest fenomen este dupa parerea mea o linie destul de majora in societatea in care traim, unde cercurile "elitiste"(nu ma mai refer la jocuri acum) sunt dominate de barbati si in care o femeie "se descurca" si este tratata dintr-un alt punct de vedere. Se pare ca, intr-o societate in care timpul devine o problema, si in care elita este majoritara de barbati, femeile folosesc sexul ca pe o arma destul de puternica.

Referitor la aere... tocmai asta e problema... alea care sunt fitzoase cu adevarat sunt acolo in disco samd, astelalte de pe forum, tocilarele, sunt putin "complexate" ca nu pot fi ca alea in viata reala, iar in momentul cand li se gadila orgoliul devin exact la fel.Iar fata asta in cauza face parte exact din aceasta categorie, lucru bine verificat de atitudinea ei aroganta. Tot ce am vrut sa scot eu in evidenta era ca de fapt nu e fitoasa si doar incearca sa para asta, asa ca mai degraba sa renunte la asta si sa se poate ca o persoana normala, pe care sigur as simpatiza-o.
Hai sa nu abuzam de faptul ca mozii nu inteleg mioritica si sa vorbim cu "cacat" "muiere" etc, sau sa-i vorbim de rau pe alti forumisti pe la spate.
good point... desi in paralel si ei ne vorbeau pe noi... cel putin pe TT...
Forumurile HoMM si asa duc de multe ori lipsa de fete (ca si multe alte jocuri de fapt). Lasa-le-n treaba lor. Daca le plac complimentele, si unora le place sa le gadile egoul - fine by me. N-are rost sa cautam nod in papura ca sa ne legam de ele si sa le-ncuiem. Ce reusim cu asta? Le frustram si le facem sa paraseasca forumurile, dar dupa ai tot noi ne plangem ca nu sunt enough girls out there carora sa le placa jocurile ca si noua, care nu numai sa ne inteleaga/tolereze pasiune pt jocuri, da chiar sa joace cu noi.
Complet de acord. Doar ca nu imi plac oamenii care iau o atitudine aroganta - orice ar fi ei, baieti sau fete... nu ma vezi luandu-ma de celelalte femei de pe forum, care dupa parerea mea aduc o cheste foarte buna aici, cu atitudinea si gandirea lor feminina.
Si acu sincer... crezi ca dupa schimbul de replici de mai sus, am facut ceva ca sa o "sperii" pe tipa de pe acest forum?
Eu sunt de parere ca tot ce am facut a fost sa ii arat ca daca vrea sa vb prostioare si sa para "fata rea", sunt mai mult decat pregatit sa ii platesc bluff-ul.

@TT

Nu te consider loser... nicidecum... poate doar plictisit... dar in genul ala de plictiseala pe care o stiu si eu destul de bine si stiu ce poate aduce...

@Myself

In plus, chestia asta m-a invatat si pe mine ceva interesant despre mine insumi. Si nu, nu e faptul ca as fi complexat de fetele de la mine de la scoala si mai degraba ca din postul de aici si din maniera de argumentare pe care am ales-o am inceput sa seman cu cineva, fata de care am niste pareri destul de duplicitare si a carui atitudine nu o aprobam in toate situatiile.

P.S. Imi place din cand in cand sa mai vb si chestii serioase, si daca se poate sa ne confruntam si cu niste situatii mai serioase decat glumele si spamul de aici. Totusi, daca petrecem ceva timp in lumea asta virtuala, de ce sa nu avem si experiente de viata in acest loc? daca nu avem... inseamna ca timpul asta se cam pierde... si poate ca cu fiecare moment petrecut in aceasta utopie ne-am pierde din indemanarea de a ne descurca in viata reala.

.... my 20$ :D

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 08 Mar 2007, 16:28

Pentru cunoscătorii Clujului: astăzi am făcut de un milion de ori pe jos drumul centru-litere şi picioarele mele, care au bătut în lung şi în lat Parisul, Roma şi Florenţa, şi-au adus aminte de vremurile bune... Şi am ajuns la concluzia că asfaltul de acolo e mai confortabil decât ăsta de aici :| Serios, pe mine nu m-au durut niciodată picioarele de la prea mult mers, dar acum parcă nu mi-ar veni să mă mişc nici un metru în plus!
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 08 Mar 2007, 16:44

Pai asta e ca si cum ai fi facut de 500.000 de ori drumul centru-gara. Nici macar. Asa ca ce te plangi? :p

Sfat: data viitoare fa-ti o lista cu toate treburile pe care tb sa le faci la litere si alta cu ce tb sa faci in centru. Si ia listele pe rand. Picioarele tale or sa-ti multumeasca. :devious:

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 08 Mar 2007, 17:14

În calitate de şef de an, din Centru trebuia să cumpăr flori iar la Litere trebuia să le livrez profesoarelor cu care aveam curs. Şi cum n-avea rost să le cumpăr pe toate de dimineaţă, că se ofileau, am mers de mai multe ori.

Eh, 1 000 000... N-am voie şi eu să fiu un pic melodramatic? :tongue:

Iar picioarele mele n-au decât să tacă din talpă (or whatever), că eu nu mă plâng că m-am plimbat atâta. Îmi place să merg şi a şi meritat :D
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 08 Mar 2007, 21:55

Nu pot spune ca am fost vreodata la cluj... dar cred ca si daca iesi pe usa de 1 milion de ori cam ai probleme cu picioarele... bine... probabil si cu capul :D

Kalah
Retired Admin
Retired Admin

Unread postby Kalah » 08 Mar 2007, 22:03

Kjedeliiiiiiiiiig!!!!
In War: Resolution, In Defeat: Defiance, In Victory: Magnanimity, In Peace: Goodwill.

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 08 Mar 2007, 22:28

Ăsta-i dus cu pluta... :p

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 09 Mar 2007, 00:09

okrane wrote:@TT
Nu te consider loser...
Problema ta. :devil:
Zamolxis wrote: okrane, postul tau lung dovedeste ca tu ai luat lucrurile chiar mai in serios decat TT. ;)
Io, luat in serios?! Sure....
Zamolxis wrote:Ăsta-i dus cu pluta... :p
M-am observat... :rolleyes:

Image

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 09 Mar 2007, 11:23

ThunderTitan wrote:i'd better get some pleasant visuals tomorrow, coz i feel like clawing my brain out...
So, you didn't get 'em cause I wasn't here. Now I wanna know: how'd it feel to claw your brains out? :devil:

@K: Hvor har du været de sidste dage? :| Har ikke kunne finde dig, så savnede dig lidt :D
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

Return to “Campfire”