@Zamolxis
sunt niste lucruri foarte serioase... desigur ca le-am luat in serios.
Nu sunt frustrari ce ma anima, ci mai degraba un pattern care l-am observat tocmai atunci cand exista femei inconjurate de mult prea multi barbati... iar paralela care am tras-o este mai mult decat valida ... pentru ca acest fenomen este dupa parerea mea o linie destul de majora in societatea in care traim, unde cercurile "elitiste"(nu ma mai refer la jocuri acum) sunt dominate de barbati si in care o femeie "se descurca" si este tratata dintr-un alt punct de vedere. Se pare ca, intr-o societate in care timpul devine o problema, si in care elita este majoritara de barbati, femeile folosesc sexul ca pe o arma destul de puternica.
Referitor la aere... tocmai asta e problema... alea care sunt fitzoase cu adevarat sunt acolo in disco samd, astelalte de pe forum, tocilarele, sunt putin "complexate" ca nu pot fi ca alea in viata reala, iar in momentul cand li se gadila orgoliul devin exact la fel.Iar fata asta in cauza face parte exact din aceasta categorie, lucru bine verificat de atitudinea ei aroganta. Tot ce am vrut sa scot eu in evidenta era ca de fapt nu e fitoasa si doar incearca sa para asta, asa ca mai degraba sa renunte la asta si sa se poate ca o persoana normala, pe care sigur as simpatiza-o.
Hai sa nu abuzam de faptul ca mozii nu inteleg mioritica si sa vorbim cu "cacat" "muiere" etc, sau sa-i vorbim de rau pe alti forumisti pe la spate.
good point... desi in paralel si ei ne vorbeau pe noi... cel putin pe TT...
Forumurile HoMM si asa duc de multe ori lipsa de fete (ca si multe alte jocuri de fapt). Lasa-le-n treaba lor. Daca le plac complimentele, si unora le place sa le gadile egoul - fine by me. N-are rost sa cautam nod in papura ca sa ne legam de ele si sa le-ncuiem. Ce reusim cu asta? Le frustram si le facem sa paraseasca forumurile, dar dupa ai tot noi ne plangem ca nu sunt enough girls out there carora sa le placa jocurile ca si noua, care nu numai sa ne inteleaga/tolereze pasiune pt jocuri, da chiar sa joace cu noi.
Complet de acord. Doar ca nu imi plac oamenii care iau o atitudine aroganta - orice ar fi ei, baieti sau fete... nu ma vezi luandu-ma de celelalte femei de pe forum, care dupa parerea mea aduc o cheste foarte buna aici, cu atitudinea si gandirea lor feminina.
Si acu sincer... crezi ca dupa schimbul de replici de mai sus, am facut ceva ca sa o "sperii" pe tipa de pe acest forum?
Eu sunt de parere ca tot ce am facut a fost sa ii arat ca daca vrea sa vb prostioare si sa para "fata rea", sunt mai mult decat pregatit sa ii platesc bluff-ul.
@TT
Nu te consider loser... nicidecum... poate doar plictisit... dar in genul ala de plictiseala pe care o stiu si eu destul de bine si stiu ce poate aduce...
@Myself
In plus, chestia asta m-a invatat si pe mine ceva interesant despre mine insumi. Si nu, nu e faptul ca as fi complexat de fetele de la mine de la scoala si mai degraba ca din postul de aici si din maniera de argumentare pe care am ales-o am inceput sa seman cu cineva, fata de care am niste pareri destul de duplicitare si a carui atitudine nu o aprobam in toate situatiile.
P.S. Imi place din cand in cand sa mai vb si chestii serioase, si daca se poate sa ne confruntam si cu niste situatii mai serioase decat glumele si spamul de aici. Totusi, daca petrecem ceva timp in lumea asta virtuala, de ce sa nu avem si experiente de viata in acest loc? daca nu avem... inseamna ca timpul asta se cam pierde... si poate ca cu fiecare moment petrecut in aceasta utopie ne-am pierde din indemanarea de a ne descurca in viata reala.
.... my 20$