LOLtheLuckyDragon wrote:@Zam
Oau, meta-discuţie despre spam!
In alta ordine de idei, am impresia ca in curand vor trebui sa redenumeasca topicul asta: The "certain" foreign language thread.
LOLtheLuckyDragon wrote:@Zam
Oau, meta-discuţie despre spam!
La care quiz te referi de fapt?...theLuckyDragon wrote:Apropo, îmi mai trebuie 2 întrebări pt Quiz. Haideţi oameni buni!
pai si ce fel de intrebari, din ce domenii si de ce gen?theLuckyDragon wrote:Lista asta din postul 2 nu e tocmai actualizată, dar conţine jocurile de pe RT. La Quiz Game mai am nevoie de 2 întrebări ca să pot da drumul rundei următoare.
Stii ca chiar nu m-am gandit la asemare cand am pus adresa in profil? Aiurea. Bine, la mine cand zici ca cineva bubuie e o remarca legata de inteligenta persoanei.theLuckyDragon wrote:Las' că se întorc din weekend Bubuitorul,
Nu-s tare, sunt plictisit. Tre sa ,a pun pe munca si sa gasesc ceva interesant de facut.okrane wrote: Frate, esti tare: intr-o saptamana si oleaca ai reusit o treime din posturile mele
Cum am zis, am mai mult de dublu fatza de oricine de aici.okrane wrote: Acu inteleg de ce va resetau aia numarul... ca sa nu isi dea lumea de dominatia de care sunteti capabili atunci cand va puneti mintea.
RTK n-o sa ma vezi niciodata, decat dc il santajez Expectoraţia Divina cu ceva. #1 vedem noi.okrane wrote: Keep it up... speram sa te vedem RTK in curand... poate si no 1 poster... again
That makes 2 of us...ThunderTitan wrote: Nu-s tare, sunt plictisit. Tre sa ,a pun pe munca si sa gasesc ceva interesant de facut.
Expectoraţia...
atunci macar RTH...RTK n-o sa ma vezi niciodata, decat dc il santajez Expectoraţia Divina cu ceva. #1 vedem noi.
http://dexonline.ro/ ajuta mult. Bine, l-am folosit sa vad sigur dc merge cuv in ro, ca si io am probleme cu limba materna. E numa vina Cartoon Network.okrane wrote:
cuvantu asta nu-l stiam... tare... invat si romana aici mai nou...
Does that mean back by any chance?Milla aka. the Slayer wrote: Væk!
Talk about you sans garments? Now what could that be about?Milla aka. the Slayer wrote: And what's all this talk about me naked?
Arata bine si are ochii albastri. That's about it.okrane wrote:Care e treaba cu gagica asta...
okrane wrote: Mi se pare mie sau forumul asta a decedat, si este tinut in viata artificial de discutii aberante pe subiecte ciudate in care toti isi exprima frustrarile din cauza carora stau pe un forum de pe internet si nu traiesc o viata adevarata?
I was expecting an answer like: at birth... but this better and more subtle Why didn't you stop by to say hi to the guys on the forum these last few weeks? I could see stefan and TT missed you...Milla aka. the Slayer wrote:I speak lots of German and I'm naked at least once every dayokrane wrote:willkommen zuruck Milla... I hope you speak german too, or at least it is transparent... When were you naked?
mda... sa zicem ca e bine sa nu reprimi anumite chestii... dar totusi, cand vaietarea devine mai mult decat ceva de scurta durata, e mai sanatos sa vb cu un psiholog, sau sa vb in particular cu un prieten bun... nu sa te lamentezi ca sa vada tot mapamondul... Cum ziceam si in firul cu pricina... fiti bai barbati... si asa faptul ca suntem gameri impune un minus asupra acestui aspect...Hey, macar isi exprima frustrarile pe undeva... doar nu vrei sa ajunga ca americanii aia care impusca lumea prin licee.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests