The foreign language thread

Light-hearted discussions, forum games and anything that doesn't fit into the other forums.
Tech Corner - Firewalls, AV etc. - Report Bugs - Board Rules
Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 22 Feb 2007, 21:45

theLuckyDragon wrote:@Zam
Oau, meta-discuţie despre spam! :rofl:
LOL

In alta ordine de idei, am impresia ca in curand vor trebui sa redenumeasca topicul asta: The "certain" foreign language thread. :D
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 22 Feb 2007, 21:48

theLuckyDragon wrote:Apropo, îmi mai trebuie 2 întrebări pt Quiz. Haideţi oameni buni!
La care quiz te referi de fapt?...
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein

'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 23 Feb 2007, 05:01

Lista asta din postul 2 nu e tocmai actualizată, dar conţine jocurile de pe RT. La Quiz Game mai am nevoie de 2 întrebări ca să pot da drumul rundei următoare.
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 23 Feb 2007, 21:12

theLuckyDragon wrote:Lista asta din postul 2 nu e tocmai actualizată, dar conţine jocurile de pe RT. La Quiz Game mai am nevoie de 2 întrebări ca să pot da drumul rundei următoare.
pai si ce fel de intrebari, din ce domenii si de ce gen?
Pot fi de orice tip?
Ma gandesc ca la majoritatea un google-search le da de cap destul de repede...

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 24 Feb 2007, 16:47

theLuckyDragon wrote:Las' că se întorc din weekend Bubuitorul,
Stii ca chiar nu m-am gandit la asemare cand am pus adresa in profil? Aiurea. Bine, la mine cand zici ca cineva bubuie e o remarca legata de inteligenta persoanei.

Si io nu m-am intrors din week-end, ci in week-end.
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 26 Feb 2007, 22:03

@TT

Frate, esti tare: intr-o saptamana si oleaca ai reusit o treime din posturile mele :D
Acu inteleg de ce va resetau aia numarul... ca sa nu isi dea lumea de dominatia de care sunteti capabili atunci cand va puneti mintea.
Keep it up... speram sa te vedem RTK in curand... poate si no 1 poster... again :D

aaa... intr-o nota mai romantica, randul 2 din semnatura ta m-a facut sa ma gandesc la un citat:

"Şi pe toţi ce-n astă lume sunt supuşi puterii sorţii
Deopotrivă-i stăpîneşte raza ta şi geniul morţii!"

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 26 Feb 2007, 23:19

okrane wrote: Frate, esti tare: intr-o saptamana si oleaca ai reusit o treime din posturile mele :D
Nu-s tare, sunt plictisit. Tre sa ,a pun pe munca si sa gasesc ceva interesant de facut.
okrane wrote: Acu inteleg de ce va resetau aia numarul... ca sa nu isi dea lumea de dominatia de care sunteti capabili atunci cand va puneti mintea.
Cum am zis, am mai mult de dublu fatza de oricine de aici.
okrane wrote: Keep it up... speram sa te vedem RTK in curand... poate si no 1 poster... again :D
RTK n-o sa ma vezi niciodata, decat dc il santajez Expectoraţia Divina cu ceva. #1 vedem noi.
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 27 Feb 2007, 00:50

ThunderTitan wrote: Nu-s tare, sunt plictisit. Tre sa ,a pun pe munca si sa gasesc ceva interesant de facut.
That makes 2 of us...
Expectoraţia...
:lolu: :lolu: :rofl: :rofl:

cuvantu asta nu-l stiam... tare... invat si romana aici mai nou...
RTK n-o sa ma vezi niciodata, decat dc il santajez Expectoraţia Divina cu ceva. #1 vedem noi.
atunci macar RTH... :)

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 27 Feb 2007, 17:52

okrane wrote:
:lolu: :lolu: :rofl: :rofl:

cuvantu asta nu-l stiam... tare... invat si romana aici mai nou...
http://dexonline.ro/ ajuta mult. Bine, l-am folosit sa vad sigur dc merge cuv in ro, ca si io am probleme cu limba materna. E numa vina Cartoon Network.

Image

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 27 Feb 2007, 22:30

Ka' du komme væk! Svusj! Væk! ;)

Hej nordiske svesker :wave:
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

Kalah
Retired Admin
Retired Admin

Unread postby Kalah » 27 Feb 2007, 22:38

Ja, denne tråden har blitt dominert av rartsnakkende fremmede i det siste... Vi må gjenerobre!
In War: Resolution, In Defeat: Defiance, In Victory: Magnanimity, In Peace: Goodwill.

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 27 Feb 2007, 22:38

Milla aka. the Slayer wrote: Væk! ;)
Does that mean back by any chance?

Uite ci-n s-a intors. Acu am motiv sa ma imbat... dc as avea si cu ce. :devil:

Image

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 27 Feb 2007, 22:42

No. Sorry to disappoint you Batman ;)

Caught any villains lately? :devious:
And what's all this talk about me naked?
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 27 Feb 2007, 23:09

Milla aka. the Slayer wrote: And what's all this talk about me naked?
Talk about you sans garments? Now what could that be about?

Image

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 27 Feb 2007, 23:19

The usual I guess?! ;)
- Dragon Age Origins

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 07:01

willkommen zuruck Milla... I hope you speak german too, or at least it is transparent... :D When were you naked? ;)

on the other hand, this thread was slowly turning into the Romanian Thread, so some divesity is good...

@TT

in alta ordine de idei, mai venira si astia ca sa ne mai segmenteze discutia. Care e treaba cu gagica asta... ca se pare ca s-au intamplat chestii inainte sa vin eu pe aici?

Mi se pare mie sau forumul asta a decedat, si este tinut in viata artificial de discutii aberante pe subiecte ciudate in care toti isi exprima frustrarile din cauza carora stau pe un forum de pe internet si nu traiesc o viata adevarata?
Sau poate ca aberez eu... :S

Zamolxis
Archangel
Archangel

Unread postby Zamolxis » 28 Feb 2007, 08:57

okrane, du-te pe alte forumuri Heroes. Nici unul nu-i nici pe jumatate la fel de activ ca asta. Pe forumul oficial de exemplu - la Taverna (focul de tabara de aici) - daca vezi zece posturi pe saptamana. Aici cred ca avem vreo 50 pe zi.

Na ca ma faci sa ma repet: apatia generala e din cauza H5. Si nu doar pt ca a esuat, dar pt ca e in continuare realizat de Fabrice & Nival (cum probabil si H6 va fi) asa ca lumea nu mai spera ca macar in viitor jocul va fi ceva super-super.

In ultimi 2 ani (de la publicarea primelor informatii privind "viitorul" H5) am vazut zeci si sute de fani disparand treptat de pe forumuri: unii pt ca jocul nu se ridica la nivelul H3, altii pt ca ignora total H4, altii pt ca e plin de bug-uri, copiaza Warhammer, baga tipe pe jumatate dezbracate, amesteca aliniamente, amesteca taraneste simboluri religioase, storyline de rahat etc.

Majoritatea de obicei pleaca in alta parte cand sunt dezamagiti de cele de mai sus. Putini sunt cei ca noi care raman sa se planga, sperand ca doar-doar producatorii vor face ceva. Dar uite ca nici sa se planga nu pot. Vad ca l-au expulzat pe DL in parte si pt ca nenea Fabrice pusese CH sub embargo pt ca il deranja sa tot vina aici si sa vada lumea plangadu-se atat de mult de "jocul lui".

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 28 Feb 2007, 12:11

okrane wrote:willkommen zuruck Milla... I hope you speak german too, or at least it is transparent... :D When were you naked? ;)
I speak lots of German and I'm naked at least once every day :D
- Dragon Age Origins

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 28 Feb 2007, 14:50

okrane wrote:Care e treaba cu gagica asta...
Arata bine si are ochii albastri. That's about it. :devious:

okrane wrote: Mi se pare mie sau forumul asta a decedat, si este tinut in viata artificial de discutii aberante pe subiecte ciudate in care toti isi exprima frustrarile din cauza carora stau pe un forum de pe internet si nu traiesc o viata adevarata?

Hey, macar isi exprima frustrarile pe undeva... doar nu vrei sa ajunga ca americanii aia care impusca lumea prin licee.

Image

okrane
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby okrane » 28 Feb 2007, 17:55

Milla aka. the Slayer wrote:
okrane wrote:willkommen zuruck Milla... I hope you speak german too, or at least it is transparent... :D When were you naked? ;)
I speak lots of German and I'm naked at least once every day :D
I was expecting an answer like: at birth... but this better and more subtle :D Why didn't you stop by to say hi to the guys on the forum these last few weeks? I could see stefan and TT missed you...

Ich lerne gerade Deutch, so Ich kann nicht sprechen... aber ich ansetze.
In Sommer gehe ich in Deutchland fur ein Praktikum. :)
I hope I can improve my german, because this is pretty much all I can say right now :D
Hey, macar isi exprima frustrarile pe undeva... doar nu vrei sa ajunga ca americanii aia care impusca lumea prin licee.
mda... sa zicem ca e bine sa nu reprimi anumite chestii... dar totusi, cand vaietarea devine mai mult decat ceva de scurta durata, e mai sanatos sa vb cu un psiholog, sau sa vb in particular cu un prieten bun... nu sa te lamentezi ca sa vada tot mapamondul... Cum ziceam si in firul cu pricina... fiti bai barbati... si asa faptul ca suntem gameri impune un minus asupra acestui aspect...

@Zamolxis

Ai dreptate ca e mai activ ca altele... eu comentam ca e activ intr-o maniera cam jalnica... Avantajul la acest forum e ca oamenii sunt destul de prietenosi si legaturile sunt mai stranse decat pe celelalte(cel putin asa am eu impresia). Si de aceea se discuta pe teme mai largi, si fara flame-uri ca in alta parti

Fabrice e un CRETIN. Adica numai prostii nu accepta critica si nu isi dau seama ca din critici se progreseaza si nu din laude si pupincureala inutila.
Nu mi-ai raspuns cum au ajuns incompetentii aia de rusi sa faca jocul... pentru ca mie mi s-a parut o tampenie de la inceput cand am auzit ca rusi sunt implicati... Adica toate ca toate dar sa fim cinstiti... noi astia din est, cand e vorba de munca, daca s-ar putea sa nu o facem si sa ne si luam banii, ar fi excelent.... asta e mentalitatea regimului de dinainte, n-ai ce sa-i faci... si mi se pare ca interviul ala fictiv al SortiiIernii a nimerit destul de bine ce se intampla.
Si in plus, ma obsedeaza cat de slabi sunt ca programatori. Adica naibii, am facut eu chestii mai bune(nu de aceeasi talie, dar ma refer bug-free). Cum dracului sa scoti tu patch nou (2.1) si sa nu iti mearga runele... adica as mai intelege un Z-bug sau ceva minor si super-particular la care nimeni nu s-a gandit sa incerce, dar runele? Nici nu vreau sa ma gandesc cum au programat si cum au facut framework-ul ca sa imi imaginez ce a tastat vreun incompetent din ala ca sa nu mai funtioneze apoi...
In fine... asta e viata... cu placerile ei care se diminueaza pe masura ce imbatranim...

Cred ca am aberat destul... astept reply-uri :D

Return to “Campfire”