The foreign language thread
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
S-au pana ii evervam pe unii ca nu mai reusesc sa-si urmareasca discutiile din cauza noastra. :pokrane wrote:Chiar daca nu fac... putem sa il spamam pe asta pana cand ramanem numai noi aici...
Ce, l-au pedepsit astia si i-au pus post countul "in a loop"?theLuckyDragon wrote:ThuTi
Uită-te la Location-ul lui
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Mda... mai bine zis l-au pedepsit pe doi lei, da n-au vrut sa se simta singur.Zamolxis wrote:Ce, l-au pedepsit astia si i-au pus post countul "in a loop"?theLuckyDragon wrote:ThuTi
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
"Post countu' mare s-a daramatThunderTitan wrote:Mda... mai bine zis l-au pedepsit pe doi lei, da n-au vrut sa se simta singur.Zamolxis wrote:Ce, l-au pedepsit astia si i-au pus post countul "in a loop"?theLuckyDragon wrote:ThuTi
A venit modu' si l-a luat
Vom face altu' pe Topliţa-n jos
Un numar mai falnic, si mai frumos..."
Nuş'ce m-a apucat... probabil Twinbridge-ul vostru sau nu stiu ce mi-o zburat mintea la poduri. :p
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Dc simti nevoia sa-mi vezi numarul de aberatii e simplu, chiar dc nu-l mai arata sub nick. Tre doar sa-mi cauti in profil toate posturile...
D'apăi m-or incerca pe mine multe nevoi, insa nr. tau exact de posturi nu e printre ele. :p
Stiu ca ultima data cand am trecut pe aici erau de ordinul miilor. Amu' cate mii nu mai tin minte exact... I got the picture
Las' ca trece. Acu' un an nici mie nu mi-a convenit cand s-au resetat posturile... pe vremea aia aveam suficiente sa candidez la titlul de Round Table Knight. Asa am ramas dupa aia Pixie si Taran o perioada destul de lunga, pt ca anul trecut am fost f ocupat si nu am mai dat prin forumuri de prin primavara.
Stiu ca ultima data cand am trecut pe aici erau de ordinul miilor. Amu' cate mii nu mai tin minte exact... I got the picture
Las' ca trece. Acu' un an nici mie nu mi-a convenit cand s-au resetat posturile... pe vremea aia aveam suficiente sa candidez la titlul de Round Table Knight. Asa am ramas dupa aia Pixie si Taran o perioada destul de lunga, pt ca anul trecut am fost f ocupat si nu am mai dat prin forumuri de prin primavara.
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Dc aveai deajunse te faceau RTK cand s-a mutat forumul. Doar ca cica tre sa si contribui cu ceva la CH...
Iar numarul meu e dublu+ fatza de #1 din memberlist.
Iar numarul meu e dublu+ fatza de #1 din memberlist.
Nu m-au facut RTK pt ca eu am cam parasit forumul si m-am mutat pe Ubi in 2005. Am facut-o crezand ca am sanse mai mari sa-mi fac vocea auzita in prinvinta H5. M-am facut suficient de remarcat pt a fi personal selectat de Fabrice inca din primul beta, insa asta nu a folosit la nimic, pt ca tot talentul creator al beta testerilor s-a irosit complet din cauza batutilor in cap de la Nival.
Acu' daca privesc in urma, imi cam pare rau. Daca as fi stat aici, poate as fi fost RTK... dar ce-i mai important, nu mi-as fi facut atat sange rau timp de vreo juma de an (sept05-mai06) in incercari disperate de a-i face pe Fabrice si cei de la Nival sa inteleaga cat de mult jocul "sucks" la unele capitole.
Acu' daca privesc in urma, imi cam pare rau. Daca as fi stat aici, poate as fi fost RTK... dar ce-i mai important, nu mi-as fi facut atat sange rau timp de vreo juma de an (sept05-mai06) in incercari disperate de a-i face pe Fabrice si cei de la Nival sa inteleaga cat de mult jocul "sucks" la unele capitole.
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein
'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy
'Science without religion is lame, religion without science is blind' - same guy
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Stiu, ti-am vazut comentarile pe forumul jucaushii.Zamolxis wrote:nu mi-as fi facut atat sange rau timp de vreo juma de an (sept05-mai06) in incercari disperate de a-i face pe Fabrice si cei de la Nival sa inteleaga cat de mult jocul "sucks" la unele capitole.
@tLd
Ai noroc, la cate geografie mai tin io minte nu ma astept la nimik.
Bucuresti, de care insa m-am saturat dupa terminarea liceului. M-am mutat in Cluj unde am studiat si lucrat timp de 5 ani, inainte de a pleca din tara. Acu' locuiesc in Brussel, desi tb sa recunosc ca niciodata nu m-am simtit mai "acasa" decat in perioada in care eram la Cluj.theLuckyDragon wrote:Tu de unde eşti din România?
'Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former' - Albert Einstein
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
pai si ce conteaza daca esti RTK sau nu?
si in al doilea rand... cum ai fi putut sa ii influentezi pe aia in a schimba jocul?
Brussels... cool... am vazut decat aeroportul de acolo si am ramas super placut impresionat... ia zi... cum e orasul, ca mi se apropie vacanta si habar nu am unde sa ma duc....
si in al doilea rand... cum ai fi putut sa ii influentezi pe aia in a schimba jocul?
Brussels... cool... am vazut decat aeroportul de acolo si am ramas super placut impresionat... ia zi... cum e orasul, ca mi se apropie vacanta si habar nu am unde sa ma duc....