Metathron wrote:Sa 2/5 puta misliš da si ih 'obrnuo' toliko puta ili samo da si ih ukupno igrao toliko puta?
Valjda ono prvo.
Ovo prvo naravno. čoveče smatrao sam godinu "neuspešnom" ako barem jednom nisam prešao celu H3 kampanju. Poslednji put sam zaredio Restoration of Erathia, Armageddon's Blade pa The Shadows of Death. Po meni ništa ne može da se poredi sa Restoration kampanjom, to JE ona povezanost koju nisam video u drugim igrama. Pokazali su na jednoj kampanji sve zamkove i sve su ih tako upleli u isti rat da je to fascinantno.
Metathron wrote:A mene nikako da povuče peticina kampanja. Priča mi je dosadna, i borba mi uopšte nije uzbudljiva.
U lepom sećanju mi je kada sam prvi put uzeo da igram H3, bio sam možda peti ili šesti osnovne. Mnogo sam se mučio da pređem onu prvu stazu u prvoj kampanji. Kada sam na kraju osvojio Dungeon to je za mene bio fantastičan doživljaj, mislim sve vreme sam vodio samo Castle, ali kada sam video Dungeon (kasnije i svaki sledeći zamak) to je bilo oduševljenje.
E kada bi H5 povukao ovakvu priču (a mislim da su pokušali da je kopiraju ali sasvim sigurno ne na tom nivou) i kada bih mogao tako da se oduševljavam svakim novim factionom, to bi bila igra koja bi prevazišla H3. No to se baš i neće desiti. Ali i dalje mislim da H5 nikako nije loša igra.
A tuče jesu dosadno lake. Možda je bolje u multiplayeru kada i protivnik zna koje poteze da vuče.
The prayers of the soul tend towards the helping angels discovering the griefs of the heart when pains are consuming it burning.