The foreign language thread

Light-hearted discussions, forum games and anything that doesn't fit into the other forums.
Tech Corner - Firewalls, AV etc. - Report Bugs - Board Rules
Metathron
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Metathron » 14 May 2006, 15:16

Malicen wrote:O Srbi, igra li neko od vas H5, čujem da je mnogo dobra igra. :P Ja sam je pre par minuta instalirao i idem sada da je igram. Špica je jebem li ga, liči na Warcraft 3 po pitanju grafike ali... Aj pa pozdrav, idem da se igram.
Skinuo sam je i ja, ako bude barem kolko tolko pristojna, kupiću je, ako ne, leti s mog kompa. Jeste da malo previše podseća na WC3, ali to ni ne mora da bude loša stvar. Ali oni filmići pre svakog scenarija doista izgledaju debilno, pogotovo jer niko ne otvara usta, pa nekad i nisi siguran ko zapravo priča.

P.S.: Izgleda da si promašio moj prošli post na 19. strani. :)
Jesus saves, Allah forgives, Cthulhu thinks you'd make a nice sandwich.

Malicen
Pixie
Pixie

Unread postby Malicen » 14 May 2006, 15:56

Metathron wrote:Skinuo sam je i ja, ako bude barem kolko tolko pristojna, kupiću je, ako ne, leti s mog kompa. Jeste da malo previše podseća na WC3, ali to ni ne mora da bude loša stvar. Ali oni filmići pre svakog scenarija doista izgledaju debilno, pogotovo jer niko ne otvara usta, pa nekad i nisi siguran ko zapravo priča.

P.S.: Izgleda da si promašio moj prošli post na 19. strani. :)
Očito jesam. A da je debilno što ne otvaraju usta to jeste. Samo onaj subtitle dole ti govori ko priča, i eventualno ako prepoznaš glas. No igra će se odigrati. A kupio bih je naravno ako naletim na nju i imam para u isto vreme. Ali do tada... Igraće se i ovako.
The prayers of the soul tend towards the helping angels discovering the griefs of the heart when pains are consuming it burning.

DaemianLucifer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby DaemianLucifer » 14 May 2006, 15:58

Malicen wrote:Joj, joj, joj. Pa ko to meni zamera zbog piraterije. ;)
Još nisi downloadovao. Meni je strašno sporo išlo mada mogu reći da sam zadovoljan za koliko je vremena završio download. Pređoh prvu i da kažemo da je i druga gotova. Nije loša igra. Pretpostavljam da su one staze koje igraš danima još daleko, to čekam.
Pa ja ti zameram,ko drugi :D

Ma i meni je sporo.Ne da mi preko 10 kb/s nikako.Jbg,trazena igra.Odoh da instaliram,bacim oko,pa da vidim sta dalje.

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 14 May 2006, 18:49

Hai să ignorăm tot tămbălăul ăla şi să ne jucăm Spânzurătoarea, ce zici? :jester:
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 14 May 2006, 19:00

Io cica ar trebui sa fac o baie... da mai poate astepta juma de ora.

Si iu der... :devil:
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

DaemianLucifer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby DaemianLucifer » 14 May 2006, 19:02

Jedino sto cuva ovu igru na mom hardu je cinjenica da sam je obecao drugima.Kakvo razocarenje :disagree:

theLuckyDragon
Round Table Knight
Round Table Knight

Unread postby theLuckyDragon » 14 May 2006, 19:04

Eu am făcut duş pe la 8... Dar vai, m-a apucat şi pe mine demonul argumentării! B-) Apropo, ce-ai zis in thread-ul nou clarifică nişte chestii... ;)
Şi încă o chestie: cine ştie, poate păţeşti ceva la 3500... :)
"Not all those who wander are lost." -- JRRT

ThunderTitan
Perpetual Poster
Perpetual Poster

Unread postby ThunderTitan » 14 May 2006, 19:09

theLuckyDragon wrote: Şi încă o chestie: cine ştie, poate păţeşti ceva la 3500... :)
Mă trăsneşte de sus?

Şi acuma ştii... :devil:
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti

Alt-0128: €

Image

Metathron
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Metathron » 14 May 2006, 19:11

DaemianLucifer wrote:Jedino sto cuva ovu igru na mom hardu je cinjenica da sam je obecao drugima.Kakvo razocarenje :disagree:
Moram reći da ni mene nije baš povukla. Čak sam se uhvatio kako na desktopu merkam H4 a ne peticu! 8|

DaemianLucifer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby DaemianLucifer » 14 May 2006, 19:15

Metathron wrote:
DaemianLucifer wrote:Jedino sto cuva ovu igru na mom hardu je cinjenica da sam je obecao drugima.Kakvo razocarenje :disagree:
Moram reći da ni mene nije baš povukla. Čak sam se uhvatio kako na desktopu merkam H4 a ne peticu! 8|
S obzirom na to koliko je proslo izmedju demoa i finalnog izdanja,ne cudi me sto je ovako ispalo.Ipak,steta.

Metathron
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Metathron » 14 May 2006, 19:23

DaemianLucifer wrote:
Metathron wrote:
S obzirom na to koliko je proslo izmedju demoa i finalnog izdanja,ne cudi me sto je ovako ispalo.Ipak,steta.
Ma jeste šteta, stvarno. Mada sam sebi govorim da još ne gubim nadu, jer na kraju krajeva, bio sam jako razočaran i kad sam pre 4 godine dotrčao kući i instalirao sveže kupljenu kopiju četvorke pa sam je kasnije zavoleo.

DaemianLucifer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby DaemianLucifer » 14 May 2006, 19:29

Metathron wrote:Ma jeste šteta, stvarno. Mada sam sebi govorim da još ne gubim nadu, jer na kraju krajeva, bio sam jako razočaran i kad sam pre 4 godine dotrčao kući i instalirao sveže kupljenu kopiju četvorke pa sam je kasnije zavoleo.
Da,ali cetvorka je ziva.Secam se da mi se dopala kad sam je prvi put video.Jedino sto me je odvratilo bila je bitka.Mada,navikne se covek na to.Ali ovde....Ovde mi se nista ne dopada sem inicijative.

Malicen
Pixie
Pixie

Unread postby Malicen » 14 May 2006, 23:11

Ne znam. Ja četvorku nikada nisam voleo pa ni sada, ali sam je igrao, i to dva puta. Trojku sam odigrao barem pet puta. Ova igra ima nedostatke, ali se nikako ne žalim zbog njih. Čekao sam ovu peticu godinama i šta da radim. Ako ništa drugo preći ću je da vidim kakve su kampanje, o čemu se radi i tako dalje. Mislim da igra ima prednsti, ali nije onako kako sam je zamišljao da će biti, i nije onakva kakvom je obećana u onim izveštajima od pre godinu dana. Tako da... Odoh ja sad da se igram.
The prayers of the soul tend towards the helping angels discovering the griefs of the heart when pains are consuming it burning.

Metathron
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Metathron » 15 May 2006, 00:42

Malicen wrote:Ja četvorku nikada nisam voleo pa ni sada, ali sam je igrao, i to dva puta. Trojku sam odigrao barem pet puta.
Sa 2/5 puta misliš da si ih 'obrnuo' toliko puta ili samo da si ih ukupno igrao toliko puta? 8| Valjda ono prvo. :D

A mene nikako da povuče peticina kampanja. Priča mi je dosadna, i borba mi uopšte nije uzbudljiva. ;|

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 15 May 2006, 07:07

Til GC: Det virker sørme meget foruroligende! Det var jeg ikke klar over 8|
Der er også problemer med, at en stor del af befolkningen i Danmark ikke kan stave og ikke ved noget om grammatik. I vores daglige aviser er der så mange stavefejl, at det er umuligt at undgå at se dem ;)
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

Gaidal Cain
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Gaidal Cain » 15 May 2006, 07:56

Jag tror det är ett allmänt problem för dagstidningar, och inte specifikt för Danmark. Visserligen jämför jag med svenskan, och skriftspråken är ju fortfarande ganska lika, men i alla fall.
You don't want to make enemies in Nuclear Engineering. -- T. Pratchett

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 15 May 2006, 08:05

Ja måske er det ikke et dansk fænomen, men det er i hvert fald udbredt. Men der har virkelig været problemer med børns kundskaber såvel som voksnes. Det er bare børnenes der bliver prioriteret (hvis man kan kalde det det). Er det let for svenskere at forstå dansk?
This minor magical charm captures the viewer's attention and distra... ooo, pretty...
- Dragon Age Origins

Gaidal Cain
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Gaidal Cain » 15 May 2006, 08:21

Skrivet- ja. Talat är svårare, men man vänjer sig efter ett tag. Norskan är lättare att förstå talat, men lite svårare skrivet.
You don't want to make enemies in Nuclear Engineering. -- T. Pratchett

Malicen
Pixie
Pixie

Unread postby Malicen » 15 May 2006, 08:33

Metathron wrote:Sa 2/5 puta misliš da si ih 'obrnuo' toliko puta ili samo da si ih ukupno igrao toliko puta? 8| Valjda ono prvo. :D
Ovo prvo naravno. čoveče smatrao sam godinu "neuspešnom" ako barem jednom nisam prešao celu H3 kampanju. Poslednji put sam zaredio Restoration of Erathia, Armageddon's Blade pa The Shadows of Death. Po meni ništa ne može da se poredi sa Restoration kampanjom, to JE ona povezanost koju nisam video u drugim igrama. Pokazali su na jednoj kampanji sve zamkove i sve su ih tako upleli u isti rat da je to fascinantno.
Metathron wrote:A mene nikako da povuče peticina kampanja. Priča mi je dosadna, i borba mi uopšte nije uzbudljiva. ;|
U lepom sećanju mi je kada sam prvi put uzeo da igram H3, bio sam možda peti ili šesti osnovne. Mnogo sam se mučio da pređem onu prvu stazu u prvoj kampanji. Kada sam na kraju osvojio Dungeon to je za mene bio fantastičan doživljaj, mislim sve vreme sam vodio samo Castle, ali kada sam video Dungeon (kasnije i svaki sledeći zamak) to je bilo oduševljenje.

E kada bi H5 povukao ovakvu priču (a mislim da su pokušali da je kopiraju ali sasvim sigurno ne na tom nivou) i kada bih mogao tako da se oduševljavam svakim novim factionom, to bi bila igra koja bi prevazišla H3. No to se baš i neće desiti. Ali i dalje mislim da H5 nikako nije loša igra.

A tuče jesu dosadno lake. Možda je bolje u multiplayeru kada i protivnik zna koje poteze da vuče.

Milla aka. the Slayer
Round Table Hero
Round Table Hero

Unread postby Milla aka. the Slayer » 15 May 2006, 08:50

Gaidal Cain wrote:Skrivet- ja. Talat är svårare, men man vänjer sig efter ett tag. Norskan är lättare att förstå talat, men lite svårare skrivet.
Jeg har fx vildt svært ved at forstå svensk, norsk er lidt bedre, men det er nogenlunde det samme. Jeg kender en dame, som er norsk men taler dansk med accent, og hende har jeg også svært ved at forstå :rolleyes:
Danskere er generelt heller ikke så vilde med svenskere. Mange danskere syns I kommer til Danmark for at drikke jer fulde....jeg kan ikk se, hvad problemet skulle være i det... :)
- Dragon Age Origins

Return to “Campfire”