The foreign language thread
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
CE?! MA INSULTI....
Desigur ca stiu care e care si ce face, doar am crescut cu desene CN si WB.
But Brain.....
Desigur ca stiu care e care si ce face, doar am crescut cu desene CN si WB.
But Brain.....
Disclaimer: May contain sarcasm!
I have never faked a sarcasm in my entire life. - ???
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
Alt-0128: €
"With ABC deleting dynamite gags from cartoons, do you find that your children are using explosives less frequently?" — Mark LoPresti
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Pardon, este în cadrul facultaţii de litere, dar e secţia LMA. Noi nu studiem literatură şi chestii de genul ăla, noi facem ceea ce (cică) au nevoie translatorii şi interpreţii de conferinţă.
Economia e acolo deoarece, după cum a explicat profa, vom avea mult de tradus din acest domeniu şi trebuie mai întâi să înţelegem şi noi despre ce anume e vorba, ce fenomeme/procese/bla-bla-bla înainte să facem o treabă de calitate. Pe undeva îi dau dreptate.
Update în orar: LFCul l-au mutat miercurea, în alternanţă cu LECul. Avem weekend prelungit deocamdată
Şi bun venit halaiku în acest thread, aveam nevoie de aliaţi împotriva ăstorlalţi...
Economia e acolo deoarece, după cum a explicat profa, vom avea mult de tradus din acest domeniu şi trebuie mai întâi să înţelegem şi noi despre ce anume e vorba, ce fenomeme/procese/bla-bla-bla înainte să facem o treabă de calitate. Pe undeva îi dau dreptate.
Update în orar: LFCul l-au mutat miercurea, în alternanţă cu LECul. Avem weekend prelungit deocamdată
Şi bun venit halaiku în acest thread, aveam nevoie de aliaţi împotriva ăstorlalţi...
"Not all those who wander are lost." -- JRRT
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
Pe undeva mai jos. drunk, don't take serious..theLuckyDragon wrote: Economia e acolo deoarece, după cum a explicat profa, vom avea mult de tradus din acest domeniu şi trebuie mai întâi să înţelegem şi noi despre ce anume e vorba, ce fenomeme/procese/bla-bla-bla înainte să facem o treabă de calitate. Pe undeva îi dau dreptate.
Si ăstorlalţi sunt periculosi... chiar dc doar din cauza ochilor albastri.
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
- ThunderTitan
- Perpetual Poster
In pantofi de firma....theLuckyDragon wrote: Nu uitaţi că peste exact două luni vine Moşu'...
- Milla aka. the Slayer
- Round Table Hero
- theLuckyDragon
- Round Table Knight
Orele noastre de TE la Engleză devin din ce în ce mai interesante, în sensul ciudat al cuvântului. Astăzi de exemplu am avut un text despre "lawnmowers in poetry". Dă-mi voie să-l citez ca să se înţeleagă mai bine: "More powerful than a broom, less cumbersome than a car, the lawnmower is the black angel of the Dead Animal School of Poetry."
Efectul pozitiv este că un coleg de-al meu a zis o chestie absolut ridicolă care lega lawnmowerele de Iisus Hristos prin intermediul unor peşti dintr-un alt paragraf, concluzionând că lawnmowerul este noul redeemer of the modern age , de-am făcut pe noi de râs după oră (de fapt, râd şi acum numai când mă gândesc). Aşă ca noi acum facem parte din LMA (LawnMower's Association). Sau, după cum a observat alt coleg, din LMAo (care ştii ce înseamnă )
Cât despre următorul text... nu-ţi zic în engleză, dar traducerea unei propoziţii ar fi: "Şi oau, n-am ştiut că vulpile pot face aşa ceva, mişcând picioarele în felul ăsta, trăgându-mă jos peste ea aşa. Şi laba ei e atât de plăcută, descheindu-mi pantalonii..."
Efectul pozitiv este că un coleg de-al meu a zis o chestie absolut ridicolă care lega lawnmowerele de Iisus Hristos prin intermediul unor peşti dintr-un alt paragraf, concluzionând că lawnmowerul este noul redeemer of the modern age , de-am făcut pe noi de râs după oră (de fapt, râd şi acum numai când mă gândesc). Aşă ca noi acum facem parte din LMA (LawnMower's Association). Sau, după cum a observat alt coleg, din LMAo (care ştii ce înseamnă )
Cât despre următorul text... nu-ţi zic în engleză, dar traducerea unei propoziţii ar fi: "Şi oau, n-am ştiut că vulpile pot face aşa ceva, mişcând picioarele în felul ăsta, trăgându-mă jos peste ea aşa. Şi laba ei e atât de plăcută, descheindu-mi pantalonii..."
"Not all those who wander are lost." -- JRRT